SPORTURI  »  TENIS  »  CHINA

Cum vrea un chinez să facă avere de pe urma unei jucătoare de tenis :)

Na Li
Na Li

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 22 iunie 2011 15:33

Un fan al primei jucătoare de tenis din Asia care câştigă un turneu de Grand Slam, Li Na, a achiziţionat domeniul lina.cn cu puţin timp înainte ca sportiva chineză să se impună la Roland Garrsos şi speră să câştige cel puţin 100.000 de yuani (11.000 de euro) din vânzarea acestuia la licitaţie.

Liu Taoling a cumpărat domeniul lina.cn cu aproximativ 2.000 de yuani îninte ca jucătoarea chineză să câştige, la 4 iunie, finala de la Roland Garros, scor 6-4, 7-6 (0), în faţa italiencei Francesca Schiavone, deţinătoarea titlului. El speră să câştige la licitaţie de 50 de ori mai mult din cedarea domeniului către o organizaţie care să dezvolte un site legat de tenis.

"Cariera jucătoarei este în plin progres, iar notorietatea sa este în expansiune. Dacă numele domeniului nu ar fi fost legat de Li Na, acesta ar fi fost unul obişnuit. Nu ar fi atras atenţia şi nu ar fi fost atât de valoros", a declarat Liu Taoling pentru China Daily.

Li Na, 29 de ani, locul 4 WTA, participă în aceste zile la turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, unde este calificată în turul doi. În palmaresul ei figurează cinci titluri la simplu şi două la dublu, precum şi o a doua finală de Grand Slam, aceasta fiind pierdută în acest an, la Australian Open, în faţa belgiencei Kim Clijsters (scor 6-3, 3-6, 3-6).

Sursa: Mediafax

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
adicristea
adicristea  •  22 Iunie 2011, 23:48

Asa, si ea nu poate face un website pe www.nali.cn sau na-li sau li-na?! S-au terminat domeniile? Plus ca nu a zis nimic de .com. Ce stire "tare"!! :)

lucell
lucell  •  22 Iunie 2011, 20:29

mare avere , parca ar fi vreo 10.000.000 de euro :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează