SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Darren Cahill se bucură, Simona Halep tremură: "E un semn că WTA ia asta în calcul în sfârșit"

Simona Halep și Darren Cahill FOTO: Guliver/GettyImages
Simona Halep și Darren Cahill FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 mai 2018 18:54

Darren Cahill (52 de ani), antrenorul Simonei Halep (26 de ani, 1 WTA), e mulțumit de zvonurile conform cărora Serena Williams (36 de ani, 449 WTA) ar putea beneficia de un loc superior pe lista capilor de serie de la Wimbledon.

Directorul turneului de la Wimbledon, Richard Lewis, a declarat că Serena Williams poate urca pe lista capilor de serie dacă va ajunge în primele 32 de jucătoare în clasamentul WTA înaintea debutului turneului. Vezi declarația integrală AICI!

"Am văzut multe lucruri bune astăzi. În primul rând, Wimbledon ia în calcul o avansare a Serenei în lista capilor de serie. În al doilea rând, Steve Simon (n.r. șeful WTA) a receptat pozitiv acest lucru. E un semn că WTA ia în sfârșit în calcul schimbarea regulii clasamentului protejat pentru jucătoarele care au devenit mămici", a scris Cahill pe Twitter.


Serena Williams sărbătorind triumful de la Wimbledon, în 2016

Simona Halep, Darren Cahill și James Blake s-au numărat printre personajele care au militat pentru un alt model de clasament protejat în cazul lucătoarele revenite după naștere. Vezi detalii AICI!

8
victorii are Serena Williams în fața Simonei Halep, românca reușind să se impună o singură dată

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (6)
1prezescu
1prezescu  •  03 Mai 2018, 09:28

Serena dincolo de remarcile nesimtite al lui Tiriac,este o sportiva de elita care a facut istorie !! Va reveni cu siguranta,si indiferent de nume si de locul in clasament,toate jucatoarele trebuie sa tine cont de ea si sa respecte.Tiriac nu este comparabil cu Serena nici ca performanta-palmares sportiv nici ca bun simt.

1694883147460487
Ioan Bratu  •  03 Mai 2018, 07:24

Oameni buni, pana sa fie nr.1 la Wimblendon Halep are de aparat 2885 de puncte, iar Wozniacki numai 845, deci sa lasam inaite de a face aceste comentari daca ramane nr.1 pana la Wimblendon. Sper ca Darren Cahill accepta ca jucatoarele mamici sa isi inghete clasamentul fara sa aiba in vedere daca Halep isi poate apara cele 2885 de puncte.

valyomanyd
valyomanyd  •  02 Mai 2018, 21:08
Postat de merace pe 02 Mai 2018, 20:51

La Wimbledon sunt 32 de capi de serie, luati in ordine dupa clasamentul WTA. Deci Richard Lewis doar a reamintit care e regula curenta. Nu a luat nimic nou in calcul, doar sansa ca Serena sa adune destule puncte ca sa urce in Top 32 pana la Wimbledon, singura ei sansa ca sa fie cap de serie. Ma indoiesc ca Darren Cahill se referea la "declaratia" asta...

Clar că nu se referea la această declarație, gesepiștii știu să inventeze.:)) Și în titlu au adaguat ceva.... Simona tremură....:))) De ce tremura domnule jurnalist ? Aha, am înțeles, e cam frig la Madrid ! :))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează