SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Ce trebuie să facă Serena Williams pentru a avansa pe lista capilor de serie la Wimbledon: "Este cu dus și întors o astfel de decizie"

Serena Williams FOTO: Guliver/GettyImages
Serena Williams FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 01 mai 2018 19:59

Directorul turneului de la Wimbledon, Richard Lewis, a declarat că Serena Williams (36 de ani, 449 WTA) poate urca în rândul capilor de serie dacă va reveni în primele 32 de jucătoare ale lumii până la startul Marelui Șlem britanic. 

"Există în istorie exemple de jucători care au avansat în rândul capilor de serie. Pentru asta trebuie să fii în primii 32 de jucători ai lumii. Este improbabil să se întâmple asta dacă nu e îndeplinită condiția.

Este cu dus și întors o astfel de decizie. Nu ar fi corect ca o jucătoare care a tras din greu să intre pe tabloul capilor de serie, să fie pur și simplu înlăturată.

În aceeași situație ca Serena Williams este și Andy Murray. Dacă nu intră în primii 32, nu poate fi ajutat. Conform înțelegerii pe care o aveam cu ATP, favoriții se stabilesc după o formulă matematică. Sunt luate în calcul și rezultatele din sezoanele precedente de iarbă", a declarat Lewis conform BBC.com.

Serena Williams își poate folosi clasamentul protejat la 8 turnee în 2018, dintre care două Premier Mandatory și două turnee de Mare Șlem.

Simona Halep, Darren Cahill și James Blake s-au numărat printre personajele care au militat pentru un alt model de clasament protejat în cazul lucătoarele revenite după naștere. Vezi detalii AICI!

Citește și: SIMONA HALEP. GALERIE FOTO » Simona Halep, party înainte de turneul de la Madrid » Liderul WTA s-a distrat alături de Begu, Pavel și Alina Tecșor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
merace
merace  •  02 Mai 2018, 21:26

Nu prea inteleg de ce tine Serena sa fie cap de serie. Dupa nastere, a luat bataie multa in demonstrative, iar in turnee WTA a jucat doar 4 meciuri, din care a castigat doar cu Diyas si cu Bertens la Indian Wells, si a pierdut cu Osaka la Miami, si cu Venus la Indian Wells. Daca ar fi pusa cap de serie si o bate devreme Marta Kostyuk, fata de 15 ani, sau alta jucatoare noua si ambitioasa, oare ar fi mai bine pentru Serena sau pentru turneu?! Daca Serena mai e cu adevarat campioana care pretinde ca mai poate bate tot, dupa o nastere cu complicatii, atunci sa bata tot, inclusiv incepand din calificari!

1028026447228091
Alex Isai  •  01 Mai 2018, 21:22

serena sa se duca la alaptat! arata cit dunarea la cazane!! are dreptate tiriac.....!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează