SPORTURI  »  TENIS  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

Yastremska, recunoscătoare după ce a scăpat de războiul din Ucraina: „Mulțumesc, România! Toți ucrainenii sunt primiți cu dragoste aici”

Dayana Yastremska (21 de ani, 120 WTA), jucătoarea ucraineană de tenis care a fugit de război prin România, mulțumește pentru primea călduroasă. +29   FOTO
Dayana Yastremska (21 de ani, 120 WTA), jucătoarea ucraineană de tenis care a fugit de război prin România, mulțumește pentru primea călduroasă.

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 februarie 2022 18:35 / Actualizat sambata, 26 februarie 2022 18:55

Dayana Yastremska (21 de ani, 120 WTA), jucătoarea ucraineană de tenis care a fugit de război prin România, mulțumește pentru primirea călduroasă. 

Dayana Yastremska și sora ei mai mică au reușit să fugă ieri din Ucraina. Au luat un bac din Odesa și au fost primite de autoritățile din România. Acum, cele două se află pe teritoriul Franței, s-au liniștit și au avut timp să transmită un mesaj de mulțumire.

Informații de ultim moment din Ucraina trimise pe adresa Gazetei: „Avem nevoie de vocea voastră! Au fost distruse clădiri civile, inclusiv o grădiniță”
RĂZBOI
Informații de ultim moment din Ucraina trimise pe adresa Gazetei: „Avem nevoie de vocea voastră! Au fost distruse clădiri civile, inclusiv o grădiniță”

Yastremska, recunoscătoare României: „Toți ucrainenii sunt primiți cu căldură aici”

Yastremska le-a mulțumit românilor pentru ajutor: „O primire foarte călduroasă. Toți cetățenii ucraineni care vor pacea sunt primiți cu dragoste aici. Mulțumesc, România!”.

Dayana și sora ei mai mică sunt acum în Franța, de unde au transmis un nou mesaj înduioșător: „Suntem obosite, dar în siguranță. Ucraina, rămâi puternic. Ne e dor de casă, mamă și tată”.

VIDEO Dayana Yastremska a fugit cu bacul de războiul din Ucraina

Dayana Yastremska, figură aparte în circuitul WTA

Dayana Yastremska este o jucătoare extrem de interesantă, agresivă, cu lovituri foarte puternice. Are în palmares 3 titluri WTA, iar cea mai bună clasare din carieră a fost locul 21, ocupat în ianuarie 2020.

Un an mai târziu, în ianuarie 2021, ITF o suspenda provizoriu după ce a fost testată pozitiv cu Mesterolon, un medicament cu androgeni și steroizi anabolizanți, utilizat pentru tratarea nivelului scăzut de testosteron. Medicamentul, unul controversat, mai este folosit și pentru a trata infertilitatea masculină.

Citește și alte știri despre războiul din Ucraina:

Fotbalul din Spania face un apel la pace » Mesajul „Opriți războiul”, afișat pe grafica meciurilor din La Liga

În timp ce toată lumea părăsește Ucraina, antrenorul lui Sheriff Tiraspol vrea să meargă acolo: „Sunt mândru de poporul meu care-și apără țara!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează