SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

VIDEO Decizia radicală a unui cunoscut antrenor de tenis: „Nu mai urmăresc meciurile lui Djokovic! Nu accept când orgoliul devine aroganță”

Djokovic a pierdut finala de la Roland Garros în fața lui Nadal. foto: Guliver/Getty Images +15   FOTO
Djokovic a pierdut finala de la Roland Garros în fața lui Nadal. foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 21 octombrie 2020 12:40 / Actualizat miercuri, 21 octombrie 2020 20:51

Invitat la GSP Live, Sever Dron (76 de ani), finalist cu România în ediția din 1969 a Cupei Davis și fost căpitan nejucător al echipei de Fed Cup, a intrat în dezbaterea care animă în permanență lumea tenisului, cea privind cel mai bun jucător din ATP al tuturor timpurilor.

Reputatul antrenor de tenis a mărturisit că, începând din această vară, nu mai urmărește meciurile liderului mondial Novak Djokovic: „Orice ar face, nu va ajunge la nivelul lui Federer și Nadal”, crede Sever Dron.

Nu descalificarea sârbului de la US Open l-a dezamăgit pe acesta, ci decizia lui Nole de a organiza un turneu în plină pandemie. Djokovic a fost inițiatorul unei competiții amicale în luna iunie, în urma căreia mai mulți jucători, printre care și el, s-au îmbolnăvit cu noul tip de coronavirus. 

„Sunt foarte încăpățânat, nu mă mai uit la niciun meci de-ale lui! La US Open a făcut o mare greșeală, dar poate că americanii puteau să găsească altă soluție. Până la urmă, nu treaba cu US Open m-a deranjat, ci organizarea turneului din Croația. A crezut că e mai deștept decât virusul

Îl respect ca jucător, dar n-o să ajungă niciodată, orice ar face, la nivelul de om al lui Nadal sau Federer. Poate să câștige toate turneele, să fie numărul unu mondial ani de zile! Uitați-vă la atitudinea lui Nadal! Din păcate, Djokovic a depășit o anumită limită. La un moment dat, orgoliul devine aroganță și nu mai pot să accept.”, a spus Sever Dron, la GSP Live. 

20 de turnee de Mare Șlemau Roger Federer și Rafael Nadal. Djokovic vine tare din urmă, cu 17

FOTO Rafael Nadal, victorios la Roland Garros în fața lui Novak Djokovic

+11 FOTO

Citește și alte știri din tenis:

VIDEO EXCLUSIV Amintiri FABULOASE de la vizita lui Țiriac și Năstase la Casa Albă: „Aveam o dambla, nu m-a văzut nimeni” + „Nixon a spus un lucru despre România”

Andrey Rublev, noul star al circuitului ATP, și-a ales favoritul dintre Federer, Nadal și Djokovic: „E cel mai mare atlet din istorie, nu doar din tenis!”

„E nebunie!” » Juniorul care spune că doboară recordul lui Rafael Nadal la Roland Garros: „În doi ani, voi fi în vârful tenisului”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (4)
347655969058390
Ion Popescu  •  22 Octombrie 2020, 10:46

" O decizie radicala" pentru sportul romanesc !!!!

347655969058390
Ion Popescu  •  22 Octombrie 2020, 10:45

Un articol de doi bani marca GSP. Nu mai publicati toate ineptiile !

347655969058390
Ion Popescu  •  22 Octombrie 2020, 10:43

O ruda din Timisoara la intalnit pe Nole pe o strada de la periferia Belgradului. Juca fotbal cu copiii lui. Au vorbit, s-au fotografiat. A fost foarte amabil.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează