SPORTURI  »  TENIS  »  CORONAVIRUS

Iaroslava Șvedova, dublă câștigătoare de Mare Șlem, e prima jucătoare de tenis intrată în carantină din cauza coronavirusului

Shvedova și Venus Williams
Shvedova și Venus Williams

Articol de GSP - Publicat luni, 16 martie 2020 21:26

Iaroslava Șvedova (32 de ani), jucătoarea kazahă revenită recent în activitate după ce a devenit mamă de gemeni, e prima din lumea tenisului care a intrat în carantină din cauza coronavirusului. 

Ea se întorcea acasă după suspendarea turneelor la care intenționa să participe și nu a avut cum să știe că la bordul avionului se afla un pasager care venea de la Milano. Și care a testat apoi pozitiv, motiv pentru care toți cei aflați la bordul aeronavei au intrat în carantină la domiciliile proprii. 

Șvedova, dublă campioană de Mare Șlem

Șvedova are o carieră strălucitoare, cu două titluri de Mare Șlem câștigate la dublu ambele în 2010 alături de americanca Vania King. La Wimbledon au trecut în finală de dublul Vesnina/Zvonareva, în timp ce la US Open le-au învins pe Liezel Huber și Nadia Petrova.

Cel mai bun loc ocupat în clasamentul de simplu a fost 25, în noiembrie 2012.

VIDEO / #vafibine Campanie GSP: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”

Vezi cum e afectat sportul românesc de coronavirus

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close