SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

„Mă gândeam că sarcina nu-ți va permite să joci la Wimbledon” » Elina Svitolina și-a luat prin surprindere urmăritorii cu ultima fotografie postată

Elina Svitolina / Sursă foto: facebook.com/elinasvitolinaofficial +36   FOTO
Elina Svitolina / Sursă foto: facebook.com/elinasvitolinaofficial

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 iunie 2022 15:46 / Actualizat duminica, 26 iunie 2022 16:20

Elina Svitolina (27 de ani), însărcinată în luna a cincea, nu va participa la ediția din acest an de la Wimbledon. Totuși, ucraineanca a ajuns la Londra și va asista în calitate de spectator la prestigiosul turneu britanic. 

Semifinalistă la Wimbledon în 2019, când pierdea chiar în fața Simonei Halep, Elina Svitolina s-a fotografiat pe unul dintre terenurile de iarbă de la Londra, luându-și prin surprindere urmăritorii de pe rețelele de socializare.

Nu mă așteptam la asta. Mă gândeam că sarcina nu îi va permite să joace la Wimbledon”, a fost un comentariu primit de Svitolina pe contul oficial de Facebook.

Elina Svitolina așteaptă un copil alături de Gael Monfils

La jumătatea lunii mai, Elina Svitolina a făcut un anunț de impact pe rețelele de socializare. Soția lui Gael Monfils a anunțat că e însărcinată, acesta fiind principalul motiv pentru care ucraineanca a dispărut în ultimele luni din circuit.

La un an după ce s-a căsătorit cu Gael Monfils, ucraineanca și-a anunțat urmăritorii că cei doi așteaptă un copil:

„Cu inima plină de dragoste şi fericire, suntem încântaţi să vă anunţăm că aşteptăm o fetiţă în luna octombrie”, a anunțat ucraineanca, pe contul său de Instagram.

+32 FOTO

Elina Svitolina luase o decizie radicală în martie

La finalul lunii martie, Svitolina a anunțat că va lua o pauză de la tenis pe termen nedeterminat. Atunci, fostul număr 3 mondial a pus absența sa din circuit pe fondul războiului din Ucraina. Ultimul turneu la care a jucat Elina este cel de la Miami, unde a pierdut în turul al doilea.

Citește și alte știri de actualitate: 

Simona Halep, pusă în gardă înaintea testului periculos din primul tur de la Wimbledon: „Are un joc care poate deranja, mai ales pe iarbă”

VIDEO Serena Williams, răspuns enigmatic când a fost întrebată de Mouratoglou: „Nici măcar nu m-am gândit la asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
valyomanyd
valyomanyd  •  26 Iunie 2022, 21:09
Postat de romeverest pe 26 Iunie 2022, 17:20

Svitolina nu a ajuns la Londra special pentru acest turneu !! Ea este stabilita si locuieste de mai mult timp la Londra !!

Bingo !Hotomanule, mi-ai luat-o inainte :)))

romeverest
romeverest  •  26 Iunie 2022, 17:20

Svitolina nu a ajuns la Londra special pentru acest turneu !! Ea este stabilita si locuieste de mai mult timp la Londra !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează