SPORTURI  »  TENIS  »  MADRID

Emma Răducanu, eliminată de la Madrid » Înfrângere în 3 seturi cu Anhelina Kalinina

Emma Răducanu a fost eliminată de la Madrid Open
Foto: Imago
Emma Răducanu a fost eliminată de la Madrid Open Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 03 mai 2022 23:45 / Actualizat marti, 03 mai 2022 23:58

Emma Răducanu (19 ani, 11 WTA) a fost eliminată din „optimile” turneului de la Madrid, după ce a pierdut în fața Anhelinei Kalinina (25 de ani, 37 WTA), scor 2-6, 6-2, 4-6.

  • Simona Halep joacă mâine în „sferturi” cu Ons Jabeur începând cu ora 13:00Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe DigiSport 2.
Ons Jabeur - Simona Halep 6-3, 6-2. Eșec drastic în „sferturi” la Madrid » Tunisianca nu i-a dat nicio șansă Simonei
WTA MADRID
Ons Jabeur - Simona Halep 6-3, 6-2. Eșec drastic în „sferturi” la Madrid » Tunisianca nu i-a dat nicio șansă Simonei

Emma a început cum nu se poate mai rău partida cu sportiva din Ucraina. A pierdut pe propriu serviciu chiar în primul game al meciului. Kalinina a profitat și s-a distanțat la 4-2. Britanica nu s-a regăsit în continuare și a mai cedat o dată pe propriul serviciu. 6-2 în primul set pentru Anhelina. 

Emma Răducanu - Anhelina Kalinina, 2-6, 6-2, 4-6

Răducanu și-a schimbat tactica în actul secund. A fost mult mai agresivă și acest lucru s-a văzut imediat. Aceasta a reușit două break-uri și s-a distanțat la 5-2. Nu a mai avut probleme nici pe propriul servciu și a trimis meciul în decisiv. Acolo, deși a început bine, Kalinina nu a mai dat semne de slăbiciune și a făcut rapid 3-1. 

Deși Emma a încercat o revenire, egalând situația la 4, britanica și-a pierdut imediat serviciul. Pe propria servă, Kalinina s-a impus la a doua minge de meci și se califică în „sferturile” turneului, acolo unde o va întâlni pe elvețianca Jil Teichman (24 de ani, 35 WTA)

Citește alte știri din tenis:

Novak Djokovic s-a întors! Calificare fără emoții în „optimi” la Madrid, după ce a trecut de Gael Monfils
ATP
Novak Djokovic s-a întors! Calificare fără emoții în „optimi” la Madrid, după ce a trecut de Gael Monfils
Bianca Andreescu părăsește turneul de la Madrid » Eliminată de Jessica Pegula în faza optimilor
MADRID
Bianca Andreescu părăsește turneul de la Madrid » Eliminată de Jessica Pegula în faza optimilor

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
zorrozabal
zorrozabal  •  04 Mai 2022, 10:20

Am vazut meciul!Din pacate s-a adeverit inca odata ca Emma Raducanu nu are „condiție fizica”-forța necesara sa joace la nivelul ei cel mai bun un turneu intreg!Mai ales ca adversara(un fel de„baiat” in maieu și pantaloni scurți și cu o figura spelba ca a rusului Rublev),dupa cum servea(puternic și la exterior)și dupa cum gasea unghiurile chiar și din alergare-exact ca...Simona-cred ca ar fi batut pe oricine!Emma Raducanu a avut șansa ei in setul decisiv- când conducea cu 1-0 și a avut mingi de break in game-ul urmator-dar nu a fost concentrata ratând cu ușurința șansa!Iar dupa aceea parca nu mai avea putere,servea slab și pe centrul careului de serviciu și chiar și dupa ce a egalat s-a sufocat și a pierdut!Apropo de probleme de respirație,eu am avut impresia ca a avut un episod chiar și in meciul cu Kostyuk-unde s-a distrat!Concluzia?Zgura este extrem de solicitanta-jucatoarele fiind nevoite sa consume multa energie pentru a imprima mingii viteza dorita-dovada ca vedetele au cam ieșit din cursa!„Hardul”sau iarba, sunt mult mai convenabile pentru o jucatoare de tipul Emmei Raducanu sau Bianca Andreescu!

wittman68
wittman68  •  04 Mai 2022, 02:39

Asa cum am mai spus, Emma joaca destul de bine, cam de locul 50 mondial. Infrangerea de astazi este deci una normala, in fata nr. 37 WTA. Deocamdta Emma are mai bine de jumatate de an in care a bifat mai multe infrangeri decat victorii...E posibil ca nu peste asa mult timp lumea sa cam uite de ea, chiar daca a castigat la USOpen intamplator.

1319238838149008
Serban Radu  •  04 Mai 2022, 00:10

Jucatoarea cu origini romanesti a comis-o iar.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează