SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP SUSPENDATĂ

Țiriac jr. iese la atac! Acuzații frontale la adresa Serenei Williams: „Să ne întrebăm și despre asta, «campioano»! Ce fac acești steroizi?”

Ion Țiriac jr. / Sursă foto: Instagram +5   FOTO
Ion Țiriac jr. / Sursă foto: Instagram

Articol de - Publicat miercuri, 13 septembrie 2023 21:13 / Actualizat miercuri, 13 septembrie 2023 21:59

Suspendarea Simonei Halep pe o durată de patru ani pare să fi născut o răfuială în toată regula între apărătorii cauzei jucătoarei, pe de-o parte, și familia Serenei Williams pe de altă parte, extrem de acidă în reacții odată cu aflarea verdictului emis de ITIA.

Însăși Serena Williams, jucătoarea învinsă de Halep în finala de la Wimbledon 2018, a dat startul „înțepăturilor”, pentru ca soțul ei, Alexis Ohanian, să continue trendul anti-Simona de pe Twitter. În replică, Ilie Năstase a trecut la acuzații grave și a spus că mezina familiei Williams ar fi fost prinsă dopată și acoperită de cei din WTA.

Simona Halep și filiera americană » Cine sunt cei care o reprezintă în apelul care va fi depus la Tribunalul de Arbitraj Sportiv
HALEP, SUSPENDATĂ 4 ANI
Simona Halep și filiera americană » Cine sunt cei care o reprezintă în apelul care va fi depus la Tribunalul de Arbitraj Sportiv

Fiul lui Ion Țiriac a ieșit la atac: acuzații frontale de dopaj pe Instagram

N-a fost totul! Miercuri seara, Alexandru Ion Țiriac, fiul fostului tenisman Ion Țiriac, a distribuit mai multe mesaje incisive în contul său de Instastory, toate cu trimitere la Serena Williams și la presupusele legături pe care aceasta le-ar avea cu lumea dopingului.

Mai întâi, acesta a publicat o listă care a făcut valuri în urmă cu mai mulți ani, care conținea lista substanțelor pentru care Serena Williams a primit derogare din partea WADA. Lista a fost publicată în 2016 de hackerii ruși de la „Fancy Bears”, care au inclus-o pe Serena pe lista jucătoarelor care ar fi consumat substanțe interzise cu acordul Agenției Mondiale Anti-Doping.

Mesajele incisive ale lui Țiriac jr.
Mesajele incisive ale lui Țiriac jr.
Mesajele incisive ale lui Țiriac jr.
Ion Țiriac jr. / Sursă foto: Instagram
Ion Țiriac jr, în dreapta
+1 FOTO

Țiriac jr. a continuat cu un alt story: „«Ca să fie clar, toate sunt «excepții speciale», date timp de zeci de ani aceluiași individ. Aceștia sunt steroizi și alte suplimente hormonale interzise! Ce fac ele pentru un sportiv? Voi traduce efectul lor medical:

  1. antiinflamator
  2. îmbunătățirea performanței
  3. reduce oboseala
  4. recuperare rapidă
  5. crește puterea și rezistența
  6. elimină durerea

Apoi, fiul lui Ion Țiriac și totodată iubitul Soranei Cîrstea a revenit cu un nou mesaj, o replică la postarea inițială a Serenei: „Dacă vrem să discutăm despre numere, înainte să te întrebi despre numărul 8, haideți să ne întrebăm despre toate numerele de la 1 la 23, «campioano» (n.r. - 23, numărul turneelor majore cucerite de Serena).

În urmă cu doi ani, fiul lui Ion Țiriac a trimis o scrisoare publică pentru Alexis Ohanian, după ce soțul Serenei l-a atacat pe Țiriac senior.

Și Ilie Năstase a avut o opinie dură: „Nu se uită nimeni la ce a făcut Serena?”

Ilie Năstase, care inițial a declarat că Simona Halep a avut de suferit pentru că e româncă, a lansat o acuzație gravă la GSP Live. Năstase susține că Serena a fost găsită dopată, dar WTA a ascuns, datorită intereselor financiare.

Inițial, Ilie Năstase a vorbit despre caz fără să o numească pe Serena Williams: „O domnișoară, acum e doamnă și are și doi copii, a fost găsită dopată și nu s-a publicat. Răspunsul WTA? «Dacă spuneam ce s-a întâmplat, sponsorul pleca și nu mai exista WTA». Ăsta a fost răspunsul. Acum, dumneavoastră gândiți ce vreți”, a spus Năstase la GSP LIVE.

Ulterior, după ce a fost întrebat de moderatorul Costin Ștucan ce părere are de mesajul postat de Serena Williams, „8 e un număr mai bun”, Ilie Năstase a susținut că americanca e jucătoarea prinsă dopată.

„Îmi spuneți că doar Simona a fost acuzată de așa ceva? Sunt mulți. Nu se uită nimeni la ce a făcut Serena? Pun și eu o întrebare? Știți de ce au ascuns? Ca să nu piardă sponsorii de la WTA. De asta nu au dat numele ei. În plus, e și americancă. Dacă era altceva, poate că nu ascundea”, a adăugat Năstase.

Serena Williams și soțul Alexis Ohanian, dezlănțuiți în ironii la adresa Simonei Halep!

După reacția Serenei Williams, și soțul acesteia, Alexis Ohanian, a postat un mesaj enigmatic pe contul de Twitter.

Omul de afaceri a publicat un mesaj  pe care fanii l-au considerat un atac la adresa Simonei Halep: 

Americanul a postat o imagine cu el de la un meci dintre Serena Williams și Maria Sharapova, din turul 1 de la US Open (6-1, 6-1). Atunci, el a purtat un tricou cu mesajul D.A.R.E. - Drug Abuse Resistance Education- (n.r- un program educațional finanțat de Guvernul SUA pentru a combate consumul de droguri în școli).

Țiriac jr. iese la atac! Acuzații frontale la adresa Serenei Williams: „Să ne întrebăm și despre asta, «campioano»! Ce fac acești steroizi?”
Postarea lui Alexis Ohanian și completarea Serenei Williams

Tricoul a fost văzut atunci ca un atac la Maria Sharapova, care revenise pe teren după suspendarea pentru consum de meldonium. Acum, Ohanian a postat mesajul „Anumite trenduri nu se demodează niciodată”. Iar fanii au perceput mesajul ca un atac la Simona.

Serena a comentat și ea la mesajul soțului: „Cu siguranță nu ești lipsit de stil”.

VIDEO Ilie Năstase, acuzații grave la GSP Live, după ce Serena Williams s-a luat de Simona Halep: „A fost găsită dopată și nu s-a publicat”

Citește și alte știri despre Simona Halep: 

VIDEO Omul prezent la marile performanțe reușite de Simona Halep iese la atac: „De ce pui o asemenea pată pe cariera ei? Pentru ce dai patru ani?”

Simona Halep și filiera americană » Cine sunt cei care o reprezintă în apelul care va fi depus la Tribunalul de Arbitraj Sportiv

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (37)
ideclass
ideclass  •  15 Septembrie 2023, 09:10

Alt drogat...

Cornel55
Cornel55  •  14 Septembrie 2023, 22:43

Deci pină la urmă se adeverește că Simona a fost"lucrată" de nevasta lui Patrick Mouratoglou in complicitate cu Serena Williams cea răzbunătoare.

pixelplus
pixelplus  •  14 Septembrie 2023, 13:41

Oameni buni In toate domeniile lucrurile sunt controlate. Daca luati o lista de la irice intrunire la case se discuta diverse probleme Romania este la ultimul capitol: diverse. Comparatia cu Serena este diar de a ne descarca supararea care este alimentata de media. S-au specult diverse idei cu privire la provenienta substantei etc. Chiar asa de inocenta sa fi fost Simona sa fi luat hapurile fara sa intrebe sa analizeze? Sa fim seriosi.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează