SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Fostul antrenor al Simonei Halep, acum al Johannei Konta, a remarcat schimbări majore în jocul româncei: "Așa am pregătit-o pe Konta de meci"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 13 iulie 2017 11:11

Belgianul Wim Fissette, fostul antrenor al Simonei Halep în 2014 și tehnicianul alături de care românca a intrat în top 10 mondial, a vorbit despre confruntarea Simonei cu Johanna Konta, jucătoarea pe care o pregătește în prezent.

Simona a pierdut meciul cu britanica din sferturile de finală de la Wimbledon (7-6, 6-7, 4-6) și a ratat șansa de a deveni lider mondial, iar Fissette a dezvăluit că a vizionat mai multe clipuri cu meciurile româncei pentru a o pregăti pe Konta înaintea disputei. 

"O știu bine pe Simona din 2014, când am antrenat-o. Totuși, a trecut ceva timp de atunci, așa că a trebuit să-i analizez jocul, pentru că s-a schimbat mult. Am văzut multe video-uri cu jocurile ei și am folosit multe informații pentru a o pregăti pe Johanna pentru acest meci", a spus Fissette pentru Wimbledon Channel.

Johanna Konta (7 WTA) este prima jucătoare din Marea Britanie care s-a calificat în semifinale la Wimbledon din 1978 până în prezent. Aceasta va juca împotriva americancei Venus Williams (11 WTA) pentru calificarea în ultimul act.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
timm
timm  •  14 Iulie 2017, 10:56

Wim mai bun ca Darren. Felicitari.

merace
merace  •  13 Iulie 2017, 23:59

M-as bucura sa participe Simona la Bucharest Open si sa il castige. Cu punctele acestea, ar urca pe locul 1 mondial peste o saptamana, daca Pliskova nu joaca nicaieri.

mishu_74
mishu_74  •  13 Iulie 2017, 22:17
Postat de Fratila Adrian pe 13 Iulie 2017, 12:59

Eu cred ca nu este vorba numai de sansa ,sau mai bine zis sansa ti-o mai si faci singura, sa inteleg ca si Ostapenko a avut sansa si Konta a avut sansa, deacum in meciurile cheie pentru ea trebuie sa ne consolam ca adversara a avut sansa !!! Parerea mea este ca aici a cistigat antrenorul care a avut strategia mai buna !!!

nu trebuie sa se consoleze nimeni cu asta. cateodata sansa surade uneia, altadata alteia. si tot asa. amandoua au avut strategia potrivita, meciul a fost foarte strans, daca l-ai vazut, bineinteles. :) diferenta s-a facut in anumite momente in care Konta a fost putin mai agresiva. asta e tenisul, cateodata unul din jucatori e mai inspirat sau mai agresiv decat celalalt. pe zgura la fedcup a fost Simona, acum a fost Konta. plus ca iarba avantajeaza jucatorii mai puternici. nu rced ca trebuie sa mai zic care e jucatoarea mai puternica dintre cele doua, nu?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează