SPORTURI  »  TENIS  »  CUPLU

FOTO Fostul elev al lui Mouratoglou a sărit în apărarea iubitei: „Nu ea e de vină pentru rezultatele mele!”

Caroline Donzella, iubita lui Holger Rune // sursă foto: Instagram @ carolinedonzella +27   FOTO
Caroline Donzella, iubita lui Holger Rune // sursă foto: Instagram @ carolinedonzella

Articol de - Publicat joi, 19 octombrie 2023 20:45 / Actualizat joi, 19 octombrie 2023 20:52

Holger Rune (20 de ani, locul 6 ATP) a câștigat un singur meci dintre ultimele 11 disputate. La auzul teoriei că iubita lui, Caroline Donzella, ar fi de vină pentru forma proastă, sportivul danez a reacționat vehement.

În urmă cu un an, în noiembrie 2022, Holger Rune câștiga Mastersul de la Paris, după un parcurs excepțional, cu victorii contra unor nume uriașe: Wawrinka, Hurkacz, Rublev, Alcaraz, Auger-Aliassime și Novak Djokovic.

În prezent, Rune nu reușește să replice forma de acum un an. Miercuri, danezul a fost eliminat de Kecmanovic în optimi la Stockholm, a zecea înfrângere în ultimele lui 11 partide.

Holger Rune a sărit în apărarea iubitei: „Nu ea e de vină”

Înaintea meciului, Rune, care s-a despărțit de curând de antrenorul Patrick Mouratoglou, a fost confruntat cu teoria că iubita lui, Caroline Donzella, ar fi de vină pentru rezultatele slabe.

+23 FOTO

„Nu este vina nimănui pentru rezultatele mele, doar a mea. Așa aș putea să dau vina pe toată lumea pentru rezultatele mele. Cu siguranță nu are de-a face cu ea”, a răspuns Rune pentru publicația suedeză Expressen.

Caroline Donzella, iubita lui Rune, este un influencer care locuiește în Principatul Monaco. În trecut, Donzella s-a iubit cu fotbalistul Andrea Petagna (28 de ani), care aparține de Monza și este împrumutat la Cagliari.

+23 FOTO

Holger spera să revină la cel mai bun nivel în turneul de la Stockholm. A avut parte de susținerea familiei, dar asta nu l-a ajutat să treacă de Kecmanovic.

„Câțiva membri ai familiei vor fi alături de mine, așa cum va fi și echipa mea. Este bine să fii alături de cei dragi la un astfel de eveniment. Eu sunt danez, turneul se joacă în Stockholm, foarte aproape, așa că este grozav să mă aflu aici”, spunea Rune înaintea meciului.

Citește și: 

L-a dat afară pe Mouratoglou pentru o legendă a tenisului și afirmă: „Diferența e mare”

Nu doar Halep a fost ștearsă din clasamentul mondial » Un nou nume trebuie să o ia de la ZERO

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează