SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

FOTO Anunț-bombă! Abia despărțită de Zverev, iubita româncă anunță că e însărcinată!

Articol de GSP - Publicat luni, 26 octombrie 2020 19:45 / Actualizat miercuri, 28 octombrie 2020 16:23

Alexander Zverev, 23 de ani, trece prin cea mai bună formă a carierei, deși s-a despărțit de frumoasa lui iubită în urmă cu câteva luni. Jucătorul german avea o relație cu faimoasa Brenda Patea, fotomodel internațional de origine română.

Cei doi au fost împreună din noiembrie 2019, însă, în perioada în care au format un cuplu, Zverev nu a câștigat niciun titlu ATP. Brenda l-a susținut inclusiv la Turneul Campionilor, însă neamțul nu a reușit să își apere titlul. Recent, într-un interviu, Brenda a anunțat că e însărcinată în 20 de săptămâni cu germanul și că „e copilul lui Alex”. 

„Copilul nu era în plan, dar voi face totul ca să mă asigur că va crește într-un mediu prielnic. E bine că am mijloacele necesare ca să-l cresc singură. M-am despărțit de Alex fiindcă vedeam viața diferit”, a explicat Brenda. 

+19 FOTO

Brenda Patea este o nemțoaică de origine română în vârstă de 27 de ani. E fotomodel internațional și a defilat pentru numeroase case de modă, dar a fost și participantă la show-ul „Germany’s Next Top Model”.

  • De când s-a despărțit de Brenda, Alexander Zverev a reușit să ajungă în finala de la US Open, pierdută cu Dominic Thiem, dar și să câștige cele două turnee ATP organizate la Koln. Primul împotriva lui Felix Auger-Aliassime, al doilea în fața lui Diego Schwartzman.

Citește și alte știri despre tenis:

Motivul surprinzător pentru care Simona Halep și celelalte jucătoare sunt discriminate în circuit: „90% din oameni văd tenisul dintr-un singur unghi”

EXCLUSIV „Când îmbătrânim, ne place să ne mângâie lumea pe spate!” » A jucat alături de Ilie Năstase și Ion Țiriac și afirmă: „A demonstrat că nu e un bun căpitan”

Novak Djokovic i-a pus gând rău lui Federer: „Până în martie sper să-l depășesc”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Cristi Chivu a lăsat-o fără cuvinte pe prezentatoarea matinalului: „Doamne, Doamne! Îmi tremură mâinile. Îți datorez foarte mult”


Comentarii (6)
publicer
publicer  •  29 Octombrie 2020, 00:43

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adriann_
adriann_  •  28 Octombrie 2020, 18:54

Dpdv fizic n-are gusturi rele Zverev. Cam perfida insa fatuca, daca a vazut ca incepe sa scartaie relatia a uitat sa ia pilula :)) Oricum, era greu sa-i stea aluia capul la tenis cu asa piesa in dormitor.

joze_maurinio
joze_maurinio  •  28 Octombrie 2020, 18:03

Mda, o mica scapare, alte vieti distruse de familii separate. *** Dar, adevarul e ca nu strica niste pensie alimentara toata viata. Hai, arunca nada, mai prinde inca un prostalau si hop, inca o pensie alimentara. Pentru copii, normal, nu pentru saracuta de mamica.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează