SPORTURI  »  TENIS  »  APARIȚIE

FOTO Simona Halep a postat prima fotografie alături de Toni Iuruc! Poza a strâns aproape 100.000 de like-uri

Articol de GSP - Publicat joi, 26 decembrie 2019 18:24

Simona Halep (28 de ani, 4 WTA) se relaxează preț de câteva zile acasă, în scurt timp urmând să reia pregătirile pentru startul sezonului 2020.  

Campioana de la Wimbledon 2019 a publicat de Crăciun prima fotografie în social media alături de Toni Iuruc, cel cu care se află într-o relație începând cu acest an. Îmbrățișați și extrem de zâmbitori, cei doi au petrecut Crăciunul alături de apropiații lor.

„Vă doresc Crăciun fericit alături de cei dragi”, a scris Simona Halep la descrierea fotografiei care a strâns aproape 100.000 de aprecieri pe Instagram.

FOTO Simona Halep a postat prima fotografie alături de Toni Iuruc! Poza a strâns aproape 100.000 de like-uri
  • Sursă foto: Instagram Simona Halep

Toni Iuruc ( 40 de ani) este un milionar machedon. În trecut, el a mai fost căsătorit de două ori. Simona Halep și Toni au apărut prima dată împreună după finala câștigată la Wimbledon în fața Serenei Williams.

Vezi și: 

VIDEO+FOTO Surpriză de proporții pentru Simona Halep! A fost colindată de Ștefan Hrușcă în seara de Ajun

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
777ghedeon
777ghedeon  •  27 Decembrie 2019, 14:27

Draga Simona imi pare rau ca te pretezi si te cobori atat de jos, sa ai de prieten si probabil de soț pe *** asta care a mai fost casatorit de 2 ori. Daca te vei casatori oricum va veni ziua cand vei divorta. Cu un astfel de specimen se ridica intrebarea cat va dura pana isi va gasi alta. Pacat. Meritai mai mult. Dar ce isi face omul cu mana lui se numeste...stii tu cum.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  27 Decembrie 2019, 14:12

Cum poti sa dai "like" la o astfel de poza? Sunt romanii fericiti ca Simona a destramat o casnicie pentru a se marita cu barbatul alteia? Asta este moralitate? Iubire? Cred ca mai mult a fost o "afacere" in care banul a primat in dauna sentimentelor! Chiar ma intreb ce au semnificat acele o suta de mii de like-uri?

ray51
ray51  •  27 Decembrie 2019, 10:54

Fiecare e liber sa aleaga.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close