SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP, CAMPIOANĂ LA WIMBLEDON

VIDEO+FOTO Simona Halep le-a prezentat trofeul de la Wimbledon constănțenilor: mii de oameni au întâmpinat-o cu urale! A urcat pe scenă cu nepoata ei, Tania

Simona Halep la Constanța FOTO: cugetliber.ro +9   FOTO
Simona Halep la Constanța FOTO: cugetliber.ro

Articol de - Publicat sambata, 20 iulie 2019 17:51

Simona Halep (4 WTA, 27 de ani) le-a prezentat azi constănțenilor trofeul câștigat la Wimbledon. Simona Halep a fost în orașul natal pentru a prezenta trofeul de la Wimbledon în fața a 10.000 de oameni.

Căldura de acasă e unică și campioana de pe iarba londoneză a simțit din plin acest lucru azi, când a fost întâmpinată cu multă afecțiune la Constanța. Un program organizat de Primărie, care a cuprins un traseu într-un autobuz etajat cu punct de plecare, la ora 17:00, Sala Sporturilor, apoi pe bulevardul Tomis, la Termele Romane și capăt în Piața Ovidiu. Halep a prezentat replica trofeului Venus Rosewater Dish mulțimii care a însoțit autobuzul cu aplauze și ovații.

La 17:30 a urcat pe scena montată în Piața Ovidiu, unde din nou a primit afecțiunea miilor de oameni prezenți acolo, care au rezistat căldurii apăsătoare a zilei de iulie. Întâi, i-a regăsit pe trei dintre foștii ei antrenori, pe care i-a îmbrățișat și salutat. A avut-o alături pe nepoțica ei, Tania, îmbrăcată în alb, la fel ca Simona, apoi a vorbit fanilor, privind spre trofeul așezat alături, pe un suport. A răspuns întrebărilor adresate de prezentatorul evenimentului, Ionuț Coman, subliniind câteva lucruri importante pentru ea, între ele faptul că își dorește mult o medalie la Jocurile Olimpice de anul viitor.

"Este minunat ce se întâmplă astăzi aici. Am muncit vreo 20 și ceva de ani pentru acest trofeu. Vă mulțumesc că sunteți alături de mine. Vă mulțumesc, drumul nu a fost ușor până aici. Familia mea este alături de mine, nepoțica mea. Mulțumescu tuturor, antrenorilor mei. Aici am crescut, aici am început. Vreau să mulțumesc foarte mult.

Constanța va rămâne orașul meu de suflet. Avem un oraș deosebit mulțumesc tuturor și turiștilor care sunt aici. Trebuie să credeți în voi, vă mulțumesc și vă doresc o zi minunată. Nu prea mai vreau să plec de aici. Emoțiile sunt foarte mari, dar foarte diferite. Aici este ceva special. Vă mulțumesc mult și vă promit că nu m voi opri aici", a spus Simona Halep, la Constanța.

După 40 de minute petrecute pe scenă, s-a fotografiat alături de copii și de apropiați. Mereu cu zâmbetul pe buze. Ca atunci când revii acasă și simți cât de mult te apreciază oamenii.

 

 
 
 
View this post on Instagram

Multumesc Constanta ❤️

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on

vezi și:

Patricia Țig vrea să joace din nou la Fed Cup: „Ați atins un punct sensibil” » Motivul pentru care colegele îi blochează convocarea

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
pma77
pma77  •  20 Iulie 2019, 19:46

Propaganda pentru primarul *** ca e machedon de-al ei.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează