SPORTURI  »  TENIS  »  FRANȚA - ROMÂNIA, FED CUP

FRANȚA - ROMÂNIA, FED CUP // Alexandra Dulgheru, declarații îmbucurătoare despre Mihaela Buzărnescu: „Joacă incredibil de bine, nivelul este acolo”

Mihaela Buzărnescu încearcă să revină la forma din 2018 // FOTO: Guliver/Getty Images
Mihaela Buzărnescu încearcă să revină la forma din 2018 // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 aprilie 2019 12:26

Alexandra Dulgheru (29 de ani, 168 WTA) a oferit detalii îmbucurătoare despre Mihaela Buzărnescu (30 de ani, 29 WTA), înaintea duelului dintre Franța și România din semifinalele Fed Cup. Chinuită luni bune de accidentarea suferită vara trecută, «Miki» ar fi aproape de revenirea la capacitate maximă. 

  • Franța și România vor juca, la Rouen, în weekend-ul 20-21 aprilie în semifinalele Fed Cup. Meciurile vor fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport și TV Telekom Sport. 

 „A avut și problema asta la gleznă (n.r - accidentarea problematică suferită în august 2018), e normal să aibă o scădere de formă.

Dar eu am jucat cu ea zilele trecute la antrenament, nivelul este acolo, joacă incredibil de bine. Este suficient să aibă un declic. Da, poate ne-ar fi plăcut să fie «Miki» în forma care a fost anul trecut. Ne-am obișnuit cumva să câștige foarte multe meciuri, dar oricum este un pion important în meciul de Fed Cup”, a declarat Alexandra Dulgheru, la TV Digi Sport. 

15 meciuria jucat Alexandra Dulgheru pentru România în Fed Cup, la simplu și la dublu. A câștigat 7 și a pierdut alte 8 confruntări

Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al României, va anunța în scurt timp dacă Mihaela Buzărnescu va fi sau nu a doua rachetă a României în confruntarea cu Franța. Alternativa este Irina Begu, 82 WTA, și ea cu evoluții oscilante în ultimul an. 

3-11e bilanțul victoriilor și înfrângerilor Mihaelei Buzărnescu în acest an

LOTURILE CELOR DOUĂ ECHIPE

Florin Segărceanu, căpitanul-nejucător al României, a anunțat numele jucătoarelor convocate. Din echipa României vor face parte: Simona Halep (2 WTA), Mihaela Buzărnescu (31 WTA), Irina Begu (82 WTA), Monica Niculescu (133 WTA) și Raluca Olaru (35 WTA la dublu).

Franța se va baza pe Caroline Garcia (21 WTA), Kristina Mladenovic (63 WTA), Alize Cornet (54 WTA) și Pauline Parmentier (53 WTA).

Vezi și: Ilie Năstase, optimist înaintea meciului cu Franța: „Acest lucru e pe placul Simonei Halep, avem prima șansă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează