SPORTURI  »  TENIS  »  WTA HAMBURG

Prima reacție a Gabrielei Ruse, după cel mai important moment din carieră » Mesaj în română pentru fani și pentru antrenor: „Sunt o jucătoare nebună”

Gabriela Ruse, campioană la turneul de la Hamburg // FOTO: Imago
Gabriela Ruse, campioană la turneul de la Hamburg // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 iulie 2021 15:51 / Actualizat duminica, 11 iulie 2021 19:13

Gabriela Ruse (23 de ani, 198 WTA) a câștigat finala turneului de la Hamburg, împotriva jucătoarei germane Andrea Petkovic (33 de ani, 130 WTA), scor 7-6, 6-4.

Vizibil emoționată de importanța momentului, și-a găsit cu greu cuvintele. La finalul discursului a avut și un mesaj în română pentru fanii săi.

„Vreau să mulțumesc fanilor, în special românilor. M-am simțit foarte bine pentru că ați venit și m-ați susținut”, a spus Ruse.

Ce a spus Gabriela Ruse după victoria de la Hamburg

„Este foarte greu pentru mine să vorbesc acum. În primul rând vreau să o felicit pe Andrea pentru că a jucat excelent. A fost o plăcere să joc împotriva ei. 

Vreau să îi mulțumesc antrenorului. Sunt o jucătoare nebună și nu e ușor să lucrezi cu mine. Îți mulțumesc și familiei. Sunt foarte fericită, M-am simțit foarte bine încă din prima zi și i-am zis antrenorului de la început că vreau să joc un tenis foarte bun.

Am câștigat, deci sunt fericită. Încă ceva, sunt fericită să fiu prima câștigătoare aici după 20 de ani. Mulțumesc”, a spus Gabriela Ruse la final.

VIDEO Gabriela Ruse, campioană la turneul de la Hamburg

Ruse, jucătoare venită din calificări, a avut o săptămână de vis în Germania, reușind șapte victorii impresionante, cea mai recentă fiind în finală, contra favoritei publicului, nemțoaica Andrea Petkovic.

Acesta a fost primul turneu câștigat de Ruse, ea triumfând chiar la prima finală.

Citește mai multe știri din tenis: 

Câți bani primește Gabriela Ruse după succesul de la Hamburg » Salt impresionant în clasamentul WTA

Scandal în toată regula în finala pe care Gabriela Ruse o joacă la Hamburg » Criză de nervi în fața arbitrului

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
fibra
fibra  •  12 Iulie 2021, 09:26

Splendid a jucat Gabriela cu mare incrancenare cu lovituri variate. Sa ai parte de cat mai multe victorii si sa ajungi cel putin in primele 20 cat mai repede.Increderea ce ti-o va da acest prim turneu castigat va fi hotaratoare.Felicitari!

1ianuarie
1ianuarie  •  11 Iulie 2021, 19:42

Felicitări pt primul titlu cucerit! La mai multe,și nu uita să-ți păstrezi atitudinea,contează foarte mult în orice domeniu al vieții.

sprinjeanul
sprinjeanul  •  11 Iulie 2021, 18:54

am avut mare incredere ca va invinge si nu m-am inselat!bravo gabyyyyy!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează