FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

George Ogăraru, „retrogradat” la Steaua » Cu ce se va ocupa și cine e favorit să preia postul de manager

George Ogăraru (41 de ani) nu va mai ocupa funcția de manager general la CSA Steaua. Fostul fundaș a fost „retrogradat” la grupele de copii și juniori ale clubului. +3   FOTO
George Ogăraru (41 de ani) nu va mai ocupa funcția de manager general la CSA Steaua. Fostul fundaș a fost „retrogradat” la grupele de copii și juniori ale clubului.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 iulie 2021 18:14 / Actualizat miercuri, 14 iulie 2021 19:34

George Ogăraru (41 de ani) nu va mai ocupa funcția de manager general la CSA Steaua. Fostul fundaș a fost „retrogradat” la grupele de copii și juniori ale clubului. 

Asociația Steliștilor 47, organizația non-profit care este alături de proiectul CSA Steaua, informează că secția de fotbal va avea un nou manager general, în locul lui George Ogăraru. Sunt șanse mari să fie numit Bogdan Marinescu, actual șef al secțiilor de tenis de masă și rugby. 

Fanii trag un semnal de alarmă, insistând asupra aspectului că Ogăraru s-a ocupat de organizarea evenimentului prin care a fost inaugurată noua arenă din Ghencea și că a fost singura persoană vocală din conducerea „militarilor”. 

George Ogăraru, șef la grupele de copii și juniori de la Steaua

George Ogăraru s-a alăturat proiectului de la CSA Steaua în finalul anului trecut, la chemarea fanilor. Obiectivul său inițial a fost dezvoltarea academiei din Ghencea, dar între timp a devenit cea mai importantă voce din club, ocupând postul de manager general. 

„În următoarea perioadă, am stabilit, împreună cu conducerea clubului , să mă ocup, cu precădere, de centrul de copii și juniori al clubului Steaua. Am înțeles faptul că prioritatea nr. 1 este investiția în viitor Nu voi înceta să ajut echipa mare, dar și pe colegii de la alte secții, în cazul în care va fi nevoie de mine. 

Ca și în societate, o bază solidă în dezvoltarea pe termen lung, dezvoltare pe care, cu siguranță, ne-o dorim cu toții, trebuie să înceapă de la copii. Ei reprezintă viitorul secției de fotbal și cheia succesului pentru a readuce echipa acolo unde îi este locul. 

Vreau să putem promova juniori la echipa mare, să promovăm stelismul în rândul celor mici, atât în club, cât și cartierul Ghencea și, de ce nu?, să aducem un public și la meciurile juniorilor. Steaua este un fenomen transmis de către oameni și trebuie să ducem această dragoste mai departe, indiferent de greutăți”, a explicat Ogăraru, într-un mesaj postat pe facebook. 

VIDEO Marius Lăcătuș, după retragerea numărului 7 de la Steaua: „Nu pot decât să le mulțumesc!”

Citește și alte știri despre CSA Steaua: 

Fără Steaua, FCSB a devenit de pluton! De la echipa care domina România, trupa lui Becali a ajuns egala lui ASA Tg. Mureș

FOTO FCSB + CSA Steaua + „FC Nimeni” = aceeași echipă pentru FRF! Cum atribuie Federația palmaresul

Citește și:

Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
Europa League
Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
„80% e PLECAT!” » Rapid pierde cel mai important jucător, dar i-a găsit deja înlocuitor: „Vrem să-l aducem!”
Superliga
„80% e PLECAT!” » Rapid pierde cel mai important jucător, dar i-a găsit deja înlocuitor: „Vrem să-l aducem!”
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!
Europa League
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (20)
chronic
chronic  •  15 Iulie 2021, 09:12

Ogararu care nu a jucat niciodata la steaua, promoveaza stelismul :)))

talpaiadului
talpaiadului  •  14 Iulie 2021, 22:54
Postat de bando. pe 14 Iulie 2021, 19:49

La secția de fotbal a clubului Steaua a fost demarată o anchetă internă după ce mai mulți oameni din conducerea clubului ar fi încasat prime importante pentru promovarea echipei în eșalonul secund. O parte din bani a fost strânsă de suporteri, suma fiind destinată și propusă, pentru realizarea obiectivului, jucătorilor, antrenorilor și oamenilor din staff. Când au aflat că cei din conducere „s-ar fi înscris” la acești bani, fanii din Ghencea au cerut lămuriri… pe care încă le așteaptă. Suporterii steliști de la AS 47 au oferit 35.000 de euro sub formă de primă de obiectiv Conform informațiilor pe care suporterii le-au cules, pe această listă –deloc scurtă- s-ar afla și persoane care, în viziunea fanilor, nu ar avea legătură cu performanța premiată și, astfel, s-ar fi rupt din drepturile jucătorilor. Nemulțumirile și interesul suporterilor față de acest subiect vin după ce aceștia au contribuit cu o sumă importantă pentru a-i stimula pe Daniel Oprița și compania în realizarea performanței sportive în sezonul recent încheiat.

Cum s-au strans banii, prin vanzarea de bilete virtuale la meciul cu Afumati?

steaua.inseamna.csa
steaua.inseamna.csa  •  14 Iulie 2021, 22:32
Postat de cornelcc pe 14 Iulie 2021, 21:56

Da mah, munca trebuie platita si asta a facut si jiji, l-a platit pe ogarau george penytu munca pe care acesta a prestat-o la achipa Steaua patronata de jiji becali. Ce-i greu de priceput? Alt Bastus in istoria romaniei, ogararu!

Ce spune omul, dar tu fiind fcsbist ești clar prea prost sa înțelegi, e ca într-adevăr ne-a jjijji l-a plătit pt munca prestata, la fel cum l-au plătit și cei de la Ajax ca așa e in “capitalism”, însă nu a ieșit in pierdere, nu a adus bani de acasă. Io nu îmi plătesc angajații! Da, ai citit bine, NU, ii plătesc! :-))) Se plătesc ei singuri din munca lor, io le asigur doar cadrul sa câștige bani frumoși și împărțim profitul. Le fac vreo favoare pt care ar trebui sa îmi rămână datori toată viața cum îți imaginezi tu ca a făcut ne-a jjijji cu jucătorii lui!? Nici vorba! Este vorba de respect reciproc, și io am nevoie de ei exact in aceeași măsura in care ei au nevoie de mine, nimeni nu e de neînlocuit, sunt oameni buni in meseria lor, la fel ca și Ogararu, dacă nu lucrează la firma mea își găsesc sigur in alta parte fără sa caute prea mult, in caz ca îți imaginezi ca fără FC fcsb Geo era azi un muritor de foame … :-)))) Așa-i ca astea sunt concepte străine tie și ești obișnuit sa ti se dea de pomana și sa lingi care te hrănește!? :-)))

Vezi toate comentariile (20)
Comentează