SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Halep compară finala de acum trei ani cu Șarapova cu cea de anul acesta: "Acum vreau să mă izolez, în 2014 aveam foarte mulți oameni în jurul meu" » Cum o descrie pe Ostapenko

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 iunie 2017 14:58

Simona Halep a prefațat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, partida pe care va disputa mâine, cu începere de la ora 16:00, împotriva Jelenei Ostapenko, în finala de la Roland Garros. 

"Ieri a fost o zi foarte frumoasă, una minunată aș putea spune, dar azi încec doar să mă relaexez. Desigur, sunt foarte nervoasă dar e un sentiment plăcut. Abia aștept să joc, pentru că atunci când joc mă simt mult mai bine. Am dormit foarte bine azi-noapte și sunt fresh. Sunt pregătită și vom vedea. 

E greu de știut, nu știu la ce să mă aștept, ea lovește foarte puternic, dar cred că va fi ceva similar cu meciul din semifinale, probabil voi avea același plan, dar încerc să mă concentez mai mult, să mă mișc bine. Va fi un meci greu, știu că ea joacă cel mai bun tenis și nu are nimic de pierdut.

Acest meci e foarte important pentru mine și nu ascund că aduce o greutate pe umerii mei, dar va fi ceva frumos dacă voi reuși să câștig. Nu vreau să pun prea multă presiune pe mine. Am văzut cum e să joci cu pesiune, iar acum nu am nevoie de ea. 

Am mentalitatea să joc această finală, vom vedea mâine, voi da tot ce am mai bun ca să fac oamenii de acasă fericiți. 

Din 2014 încoace, tenisul a devenit din nou popular în țara nostră. Mulți copii se îndreaptă către acest sport. De la Virginia Ruzici, nimeni nu a mai câștigat un asemenea turneu, așa că va fi un lucru mare dacă o voi face eu. Mă bucur că văd că oamenii se îndreaptă către tenis, e o îndeletnicire care te face diferit ca sportiv, dar și ca persoană. 

Acum trei ani aveam foarte mulți oameni în jurul meu, cam 50, familie, prieteni, foarte multe persoane. Acum vreau să mă izolez, vreau să urmez acceași rutină ca în fiecare meci de până acum de la Paris. Nu mă gândesc că e o finală, ci doar un meci normal și încerc să îndepărtez presiunea", a spus Simona, la conferința de presă de astăzi. 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (11)
235228763637185
Marele Zeu Apollo  •  09 Iunie 2017, 19:02

Exista f multe jucatoare bune in acest moment:Wozniaki,Ostapenko,Konta,Sharapova a revenit,Serena Williams e gravida,Roberta Vinci,Svitolina Elina,Pliskova,Angelique Kerber ,Dominkia,Radwanska,Kuznetzova,Mladenovic,Timea si altele :japoneze,chinezoaice,romance:))) E un mare noroc ca la editia asta...partea de tablou cu soricelul Ostapenko a fost libera ca pasarea cerului dar pe partea cu Athena au fost multe infruntari:si jucatoarea aceea din Germania nr 103 mondial e tanara si de perspectiva fiece meci a fost o finala si amu vine finala:))

ion.ionescu
ion.ionescu  •  09 Iunie 2017, 19:00
Postat de constanteanul pe 09 Iunie 2017, 16:48

Nu vreau să fiu rău, dar din povestea ei înțeleg că în 2014 la Paris au pus de o sărbătoare machidonească, cu rudele până la verii de gradul 3, cei din familie au transformat finala într-un soi de nuntă.

Să n-ai impresia că Simona se văzuse deja câştigătoare...Machedonii se ţin de neamuri, posibil să-i fi chemat taică-său sau să i se fi smuls promisiunea că îi cheamă dacă ajunge în finală. Din ce înţeleg de la ea, cei 50 nu s-au mulţumit cu pomana, au vrut să fie băgaţi în seamă, i-au răpit din timp şi i-au schimbat programul...C-aşa e la români : dacă-i dai pomană cuiva trebuie să şi fii la cheremul lui !!

thomassystem
thomassystem  •  09 Iunie 2017, 18:54

Rușine GSP. Cum este posibil să vă bateți joc de noi in halul ăsta? De două ore mă chinui să găsesc un articol proaspăt despre Gigi Becali, Meme sau fcsb. Este strigător la cer altitudinea asta, nu aveți o minimă etică profesională.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close