SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

HALEP - RISKE // Meciul Simonei Halep a fost amânat pentru mâine! La ce oră a fost programat

Simona Halep FOTO: Guliver/GettyImages
Simona Halep FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 29 mai 2018 20:35

Partida dintre Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) și Alison Riske (27 de ani, 83 WTA), din primul tur de la Roland Garros, a fost amânată pentru miercuri, ora 12:00, ora României. 

  • Meciul va fi primul de pe arena centrală "Philippe Chatrier" și poate fi urmărit liveTEXT cu foto pe GSP.ro și în direct pe Eurosport.
  • Dacă trece de Alison Riske, Simona Halep o va înfrunta în turul secund pe Taylor Townsend, 72 WTA
UPDATE 20:15

Meciul Simonei Halep din primul tur de la Roland Garros a fost amânat pentru mâine! Motivul invocat este lipsa nocturnei de pe arena "Philippe Chatrier". Organizatorii au stabilit ca meciul să înceapă de la ora 12:00, ora României.

UPDATE 19:15

Partida dintre Serena Williams și Kristyna Pliskova s-a terminat (vezi detalii AICI!). Urmează ultimul meci dinaintea înfruntării lui Halep, Jeremy Chardy - Tomas Berdych! Estimarea cea mai optimistă este 21:30, situația în care partida poate fi amânată pentru mâine.

UPDATE ora 18:30

Conform ultimelor estimări ale organizatorilor de la Paris, partida nu va începe mai devreme de ora 21:00. Meciul care se desfășoară acum pe "Philippe Chatrier", Serena Williams - Kristyna Pliskova, se prelungește. Urmărește înfruntarea liveTEXT AICI!

Simona Halep ar trebui să înceapă astăzi cursa spre primul titlu de Mare Șlem din carieră. Ploaia care s-a abătut asupra Parisului în prima parte a zilei poate duce însă chiar la amânarea partidei pentru mâine.

Deocamdată, ce se știe sigur e că meciul nu va începe de la 19:00, cum fusese anunțat inițial, ci în jurul orei 20:15. 

Arena Philippe Chatrier va găzdui înainte două înfruntări. Prima va fi partida dintre Serena Williams și Kristyna Pliskova, urmată de meciul de pe tabloul masculin dintre Jeremy Chardy și Tomas Berdych. 

Liderul WTA are de apărat 1.300 de puncte, după finala pierdută anul trecut în fața Jelenei Ostapenko, scor 6-4, 4-6, 3-6.

Vezi și: Sorana Cîrstea, eliminată în turul I la Roland Garros » A pierdut dramatic în trei seturi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
10202925648180625
Eugen Qy  •  30 Mai 2018, 08:20

Eu unsingur lucru nu inteleg. Daca erau deja programate 2 romance sa joace la ora 12 , nu se putea reprogramarea Simonei sa fie la 10.30, ca sa ne putem si noi romanii urmari jucatoarele ??? Dar deh asta e soarta noastra a celor care suntem compatriotii celui mai CORUPT sistem POLITIC din Europa !!! Datorita "politicienilor" romanesti, noi spectatorii sau telespectatorii nu ne putem urmari reprezentantele , iar ele bietele sufera tot felul de umilinte din partea organizatorilor de turnee de GS. Amintiti-va ca la AO, Simona a trebuit sa joace desi era lider mondial pe temperaturi excesive in pofida unui fizic nu tocmai adecvat pentru efort suplimentar mai ales ca avea si o reala problema fizica !

taxipilnie
taxipilnie  •  29 Mai 2018, 22:47
Postat de valyomanyd pe 29 Mai 2018, 22:32

Se disputa de prea multi ani la Paris ca sa se schimbe ceva ! Uite, la Madrid, un turneu de categorie inferioara , sunt TREI terenuri ( doar la AO mai gasesti asa ceva) cu ACOPERIS..Plus ca toate terenurile sunt dotate cu nocturna !

de acord cu tine valy dar daca nu te mai incadrezi in standarde pierzi licenta uite ca si vechiul wembley a fost refacut,fostul 23 samd,deci evolutia isi spune cuvantul mai ales ca numarul de participanti si de meciuri a crescut comparativ cu acum hat ani si si clima nu mai este ce a fost.

valyomanyd
valyomanyd  •  29 Mai 2018, 22:32
Postat de taxipilnie pe 29 Mai 2018, 22:14

eu nu ma pricep la tenis insa din ceea ce am inteles turneul acesta ca si celelalte 3 din anglia,australia si usa sunt un echivalent de cupa mondiala la fotbal ca importanta.nu inteleg de ce are licenta acest turneu care nu are macar un teren acoperit si nocturna pentru un astfel de turneu mare la tenis.oare nu sunt niste criterii de omologare cum este la fotbal?observ ca turneele de tenis se desfasoara in general dupa niste date din calendar bine stabilite anual ori daca turneul asta care are mai ales la inceput zeci de meciuri la simplu si dublu si zeci de jucatori si din motive de ploaie si intuneric le tot amani dupa o zi pe alta cum mai poti respecta perioada si programarea turneelor?

Se disputa de prea multi ani la Paris ca sa se schimbe ceva ! Uite, la Madrid, un turneu de categorie inferioara , sunt TREI terenuri ( doar la AO mai gasesti asa ceva) cu ACOPERIS..Plus ca toate terenurile sunt dotate cu nocturna !

Vezi toate comentariile (16)
Comentează