SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Halep spune că s-a redescoperit la Rogers Cup: "Și eu, și Darren am rămas surprinși" » A povestit prin ce cumpănă a trecut la Montreal: "N-am vrut să mai ies pe teren"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 14 august 2018 13:04

Simona Halep, 26 de ani, locul 1 mondial, a dezvăluit într-un interviu pentru site-ul WTA care a fost principala cerință pe care a avut-o când ea și Darren Cahill au început colaborarea, în 2015.

"Pentru mine, cel mai important este să fiu proaspătă înainte de turnee. De accea am putut juca mai multe meciuri la turneul de la Montreal și să merg până la capăt.

Când am început să lucrez cu Darren, i-am spus de la început că nu vreau să joc la multe turnee. Am spus că trebuie să facem un program cât mai scurt. Nu îmi place să călătoresc mult și nu îmi place să joc la fiecare turneu! Mă obosește! Așa că am ales să joc la mai puține turnee și să evoluez cât mai bine la ele. Este un caz fericit și voi continua așa. Nu vreau să joc mult. Vreau să joc cât trebuie și să fiu la capacitate maximă la fiecare turneu", a declarat Simona Halep pentru WTA Insider.

Simona, 26 de ani, a dezvăluit că după meciul cu din turul II de la Montreal, cu Anastasia Pavlyuchenkova (28 WTA), care a durat 3 ore, a vrut să renunțe la turneu și a declarat că a rămas surprinsă de nivelul jocului arătat la Rogers Cup.

"Sunt obosită, epuizată. Nu este ușor să câștigi un turneu mare și să joci așa multe meciuri într-o perioadă scurtă. A fost brutal. Dar sunt fericită că am câștigat. M-am simțit bine pe teren, ca la Roland Garros, pe zgură.

Am crezut că voi renunța înainte de meciul cu Venus Williams. Am jucat 3 ore cu Pavlyuchenkova și am vorbit cu Darren și i-am spus «Nu mai pot! Nu mai pot ieși pe teren». După meci am dormit foarte puțin și când m-am trezit am zis «Bine, hai să încerc să joc». Când sunt obosită, mă relaxez și nu mai aștept nimic de la mine, nu mă gândesc la ce se întâmplă. Poate de aceea joc mai bine când sunt epuizată.

Și eu, și Darren am fost surprinși. Nu am jucat tenis timp de trei săptămâni, după Wimbledon. Am lucrat la sală în fiecare zi. Am rămas surprinsă și prin dorința pe care am arătat-o pe teren", a mai spus proaspăta campioană de la Montreal. 

Citește și: Simona Halep și-a aflat adversara din turul II de la Cincinnati » Jucătoarea a eliminat-o pe Irina Begu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
sorin965
sorin965  •  14 August 2018, 22:16
Postat de romeverest pe 14 August 2018, 19:12

Vorbesti prostii.....atat turneul de la Montreal, cat si acesta de la Cincinnati, sunt de categoria Premier 5 si se acorda castigatoarei 900 de puncte in clasamentul Wta !! Urmatorul, de la New Haven, este mai slabut si se acorda castigatoarei numai 470 de puncte !!

Hopa ! Cred si sper pedeoparte ca ai gresit persoana careia i-ai dat replica, altfel nu vad sensul la ce ai scris referitor la ce am zis .

andrei.33
andrei.33  •  14 August 2018, 21:12
Postat de Lenuta Oroian pe 14 August 2018, 20:57

Andrei, turneul de la New Haven este Premier.In tenis turnee mici sunt itf si International.

Depinde cu ce definitii operezi. Eu spun ca New Haven e un turneu mic in categoria Premier. Sunt trei tipuri de paliere in categoria Premier iar New Haven face parte din palierul de jos, iar in cadrul palierului de jos, nu e printre cele mai ofertante. Asta se vede din premii si din nr. de puncte WTA puse in joc. Vezi cate jucatoare top 10 s-au prezentat anul trecut la New Haven. Iti zic eu: ZERO.

1805206759773888
Lenuta Oroian  •  14 August 2018, 20:57
Postat de andrei.33 pe 14 August 2018, 20:50

New Haven e "turneu mare"?

Andrei, turneul de la New Haven este Premier.In tenis turnee mici sunt itf si International.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează