SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Cum vede Ilie Năstase viitorul Simonei Halep fără un antrenor alături + „Mi-aș dori să joace mai puțin”

Simona Halep / Sursă foto: Guliver/Getty Images +7   FOTO
Simona Halep / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 februarie 2022 11:34 / Actualizat duminica, 20 februarie 2022 11:47

Ilie Năstase (75 de ani), o figură reprezentativă în tenisul mondial, a comentat decizia Simonei Halep (30 de ani, 23 WTA) de a participa la următoarele turnee fără un antrenor în loja sa.

La scurt timp după Australian Open, Simona Halep a luat decizia de a renunța la colaborarea cu Adrian Marcu și Daniel Dobre, cei doi antrenori ai săi. Dubla campioană de Mare Șlem și-a justificat decizia, mărturisind că nu e în căutarea unui alt parteneriat nici în perioada următoare.

Ilie Năstase: „Nu cred că Simona Halep are probleme fără antrenor”

„Întrebați-o pe ea dacă are nevoie de antrenor. Nu cred că are probleme că nu are antrenor. Ea știe cum trebuie să joace. În momentul în care a intrat pe teren, e numai ea acolo. Nu are ce să mai facă sau să îi spună antrenorul. Dacă tu nu știi ce trebuie să schimbi, degeaba îți spune antrenorul”, a declarat Ilie Năstase, conform Fanatik.

Concluziile lui CTP, după înfrângerea lui Halep cu Ostapenko: „Mai rău decât să pierzi 0-6 e să fii afară din joc”
WTA DUBAI
Concluziile lui CTP, după înfrângerea lui Halep cu Ostapenko: „Mai rău decât să pierzi 0-6 e să fii afară din joc”

Ilie Năstase: „Îmi doresc ca Simona Halep să joace mai puține turnee mici”

„Nasty” mai consideră că Simona ar trebui să-și schițeze un alt program, sfătuind-o să-și canalizeze energia doar pe turneele importante.

„Pentru Simona Halep, nu mai contează locul în clasament! Dacă ai fost o dată numărul unu mondial, nu mai contează pe ce poziție te afli acum! Eu cred că pentru ea e chiar mai bine! Când era numărul unu, toate voiau să o bată pe ea!

Eu îmi doresc ca Simona să joace mai puține turnee mici, e mult mai importantă să fie odihnită și 100% la turneele mari. Eu n-aș juca turnee mici înaintea unui turneu de Grand Slam. Fiecare sportiv știe cum e mai bine”, a mai spus Năstase, conform sursei citate. 

+3 FOTO

Eliminată de la Dubai, Simona Halep se pregătește pentru Doha

Eliminată de Jelena Ostapenko în semifinalele turneului de la Dubai, Simona Halep n-are prea mult timp de respiro. Săptămâna viitoare, va lua startul în întrecerea WTA 1000 de la Doha, unde și-a aflat deja adversarele de pe tablou. Simona Halep, învinsă de Ostapenko în penultimul act de la Dubai, își cunoaște oponenta din primul tur de la Doha. Acolo, jucătoarea noastră o va întâlni pe Caroline Garcia (28 de ani, 70 WTA).

VIDEO Simona Halep, învinsă de Jelena Ostapenko în semifinala de la Dubai

Citește și alte știri din tenis: 

Novak Djokovic revine! Adversari dificili la primul turneu după expulzarea din Australia

Simona Halep, prima reacție după eșecul cu Ostapenko: „Așa e ea, indiferent cu cine joacă. Dă tare și e greu să returnezi” + ce a nemulțumit-o în decisiv

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
antirisc
antirisc  •  20 Februarie 2022, 13:47

Eu cred că experiența Simonei o face să evite cu orice preț manifestările nervoase vecine cu pierderea minților. Ostapenko e o prost crescută patentată. Amintiți-vă doar cum o umilea pe antrenoarea ei după câștigarea titlului la RG. Și cum această mizerabilă, care e într-o strânsă competiție cu americanca Danielle Collins în mojicie, bubuie toate mingile și ele întră pe tușă sau aproape... e tare greu de înghițit. Iată, deci, cum câștigă amărâta asta, enervând și frizând bunul simț elementar. Apropos, Collins a declarat că după o inervenție chirurgicală a scăpat de durerile care-o făceau să se comporte ordinar pe teren și trei meciuri la AO l-a lăsat doar pe amant să se dea în stambă, în tribună. În Dubai, la primele probleme serioase în meciul cu Vondrousova, Collins s-a dat, din nou, în stambă și a abandonat cu circ și lacrimi de miloagă plângându-și de milă. Apreciez foarte mult comportamentul Simonei, așa lipsită de nivel cultural, cum e deocamdată. Dar ea se va vindeca în maximum trei ani și nu va mai fi ca Ilie Dumitrescu pus de Digi să peroreze întrerupând pe alții, pentru ca apoi să nu spună nimic.

andreif
andreif  •  20 Februarie 2022, 13:30

Acum la Doha Simona joaca din primul tur lucru care nu la facut de multi ani...Simonei ii trebuie clasament ....

andreif
andreif  •  20 Februarie 2022, 13:27

Ilie ce o sa spuna daca Halep in cateva turnee mari ar trebui sa joace primul joc cu Barty ,Sabalenca sau Ostapenko...?Atunci sigur ar spune ca Simonei ii trebuie jocuri pentru a avea ritm...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close