SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Început cu dreptul » Hănescu este în turul secund la Roland Garros

Articol de GSP - Publicat marti, 28 mai 2013 00:00 / Actualizat marti, 28 mai 2013 19:29

Victor Hănescu a beneficiat de abandonul jucătorului australian Bernard Tomic, locul 61 ATP, calificîndu-se astfel în turul doi al turneului de la Roland Garros.

Tomic s-a retras de pe teren la scorul de 7-5, 7-6 (8), 2-1, în favoarea lui Hănescu. Cei doi jucători s-au mai întîlnit în acest sezon la Dubai, cînd, la fel ca la Roland Garros, australianul în vîrstă de 20 de ani s-a retras din cauza unei accidentări, la scorul de 3-2 în primul set în favoarea românului.

Hănescu va evolua în turul secund împotriva învingătorului partidei dintre ucraineanul Alexandr Dolgopolov (24 ATP, cap de serie numărul 22) şi rusul Dimitri Tursunov (60 ATP).

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
sorineldumitru
sorineldumitru  •  28 Mai 2013, 20:10

Nu mi se pare corect sa se spuna ca a beneficiat de abandonul lui Tomic. In timpul meciului Tomic nu a parut sa aibe niste grave probleme fizice, iar scorul la care a abandonat era destul de clar, mai ales ca Hanescu facuse deja break in setul 3. Daca abandona la minge de meci, ar fi beneficiat de abandonul lui?!

dinamo4eva
dinamo4eva  •  28 Mai 2013, 19:45

am vrut sa ma uit si eu la meci , doamne urat mai joaca , n-am rezistat.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează