SPORTURI  »  TENIS  »  POLONIA - ROMÂNIA

VIDEO Și Ion Crăciunescu a taxat conferința stranie a Andreei Prisăcariu: „Expresie dezgustătoare, nu neinspirată”

Andreea Prisăcariu (22 de ani) a stârnit hohote de râs în timpul conferinței de presă care a prefațat înfruntarea Polonia - România, din Billie Jean King Cup. Atitudinea ei a fost taxată de fostul arbitru Ion Crăciunescu (71 de ani).
Andreea Prisăcariu (22 de ani) a stârnit hohote de râs în timpul conferinței de presă care a prefațat înfruntarea Polonia - România, din Billie Jean King Cup. Atitudinea ei a fost taxată de fostul arbitru Ion Crăciunescu (71 de ani).

Articol de GSP - Publicat joi, 14 aprilie 2022 23:00 / Actualizat vineri, 15 aprilie 2022 01:28

Andreea Prisăcariu (22 de ani) a stârnit hohote de râs în timpul conferinței de presă care a prefațat înfruntarea Polonia - România, din Billie Jean King Cup. Discursul ei a fost taxat și de fostul arbitru Ion Crăciunescu (71 de ani). 

  • Înfruntarea Polonia - România va avea loc în perioada 15-16 aprilie 2022 și va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro
  • Învingătoarea din confruntarea de la Radom, 15-16 aprilie, se va califica pentru turneul final al Billie Jean King Cup, iar învinsa va merge la baraj. Tragerea la sorți a meciurilor întâlnirii va avea loc azi.
  • Echipa României este formată din Irina Begu, Andreea Prisăcariu, Mihaela Buzărnescu și Andreea Mitu. Căpitan nejucător este Horia Tecău
Râd fetele, râd!
EDITORIAL
Râd fetele, râd!

Andreea Prisăcariu, convocată de Horia Tecău pentru duelul dintre România și Polonia, și-a făcut colegele să râdă în timpul conferinței de presă. Nu neapărat discursul jucătoarei a fost factorul declanșator, ci atitudinea și modul în care a ales să comunice. 

VIDEO Andreea Prisăcariu, conferință printre lacrimi de râs înainte de Polonia - România: „Povestea e simplă”

„Povestea am cam zis-o. E clasică. Am fost contactată și m-am prezentat. Îmi vine să râd de 10 minute fără pauză. Îmi doresc să îl ascult pe Horia, pe căpitanul nostru. Vai de capul meu! Așa, sinceră să fiu, chiar dacă e echipa cum e acum, probabil vă gândiți că e mai complicat. Dar eu sunt o persoană pozitivă de fel, nu contează ce număr avem în față. Contează să ne facem treaba.

Şi noi, pentru că suntem puternice întotdeauna, cred că o să fim și foarte şmechere. Puteţi să interpretaţi cum vreţi. Noi ne facem treaba şi Doamne-ajută mai departe”, au fost cuvintele prin care Prisăcariu a stârnit hohotele colegelor.

Ion Crăciunescu, deranjat de atitudinea Andreei Prisăcariu

„N-am auzit de șmecherie prin tenisul de câmp. Se spunea că este un sport foarte serios, mai sobru, așa. Dar exprimarea asta, la acest nivel, când reprezinți țara... Expresia a fost dezgustătoare, nu neinspirată. Mi-a lăsat un gust amar. 

Ce o recomandă să spună așa ceva? Tecău chiar e un domn și l-am simțit jenat de acest moment. Tecău e un tip educat”, a spus Ion Crăciunescu, potrivit Digi Sport. 

Programul duelului Polonia – România la Billie Jean King Cup

Irina Begu (63 WTA, 31 de ani), principala jucătoarea a României în această dublă, va deschide duelul cu Polonia. Ea va juca vineri, de la ora 14:00, cu Magda Linette (58 WTA, 30 de ani). Al doilea duel al zilei le va aduce față în față pe Mihaela Buzărnescu (123 WTA, 33 de ani) și pe Iga Swiatek (20 de ani, 1 WTA).

Sâmbătă, meciurile vor începe la ora 12:00. După cele două partidei de simplu (Begu – Swiatek și Buzărnescu – Linette), va avea loc și disputa de la dublu, Andreea Mitu/Andreea Prisăcariu – Magdalena French/ Alicja Rosolska.

Citește și alte știri din tenis: 

EXCLUSIV Cum a surprins Năstase o femeie celebră: „Băi Ilie, cine e imbecilul ăsta șofer?!”

Boris Becker, îngrijorat pentru tenismenii din noua generație: „Nu vreau să văd calculatoare şi maşinării pe teren”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (9)
merace
merace  •  19 Aprilie 2022, 13:09

Mi-a plăcut că a vorbit din inimă, asta e toată șmecheria ei. Alții sunt oameni foarte serioși în declarații, dar șmecheri la aranjat meciuri și campionate! :D

995071420560448
Stroie Mihai  •  17 Aprilie 2022, 10:57

In afara de tatuaje si poze care sunt,, calitatile ''in tenis ale acestui clovn?Lipsa de respect fata de cei pa care ar fii trebuit sa-i reprezinte pe teren.De fapt si celelalte jucataoare prin atitudinea de la conferinta de presa nu se deosebesc de clovn.Niste ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

267890
267890  •  16 Aprilie 2022, 15:19

Ce sa faca si ea? In afara de tupeu si tatuaje ce poate sa arate? ...in tenis.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează