SPORTURI  »  TENIS  »  HOBART WTA

Irina Begu a fost eliminată în "sferturi" la Hobart » Ce urmează pentru româncă

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 10 ianuarie 2019 13:01

Irina Begu (28 de ani/76 WTA) a fost eliminată în sferturile de finală ale turneului de la Hobart, Australia, de slovaca Anna Karolina Schmiedlova (24 de ani/77 WTA), scor 5-7, 5-7.

Sportiva noastră a condus ambele seturi, reușind câteva break-uri importante și ajungând de fiecare dată să servească pentru a câștiga setul. De fiecare dată a pierdut șansa.

Irina Begu s-a ales cu un cec în valoare de 6.175 de dolari și 60 de puncte WTA pentru performanța de a ajunge până în această fază a competiției.

Pentru Irina Begu urmează acum Australian Open, unde o va întâlni în primul tur pe Andrea Petkovici (31 de ani/61 WTA). Turneul australian se va desfășura în perioada 14-27 ianuarie.

Alte 5 românce și-au aflat adversarele din primul tur de la Australian Open:

  • Mihaela Buzărnescu (25 WTA) - Venus Williams (37 WTA)
  • Sorana Cîrstea (84 WTA) - Rebbeca Peterson (62 WTA)
  • Simona Halep (1 WTA) - Kaia Kanepi (70 WTA)
  • Ana Bogdan (81 WTA) - Madison Brengle (89 WTA)
  • Monica Niculescu (88 WTA) - Ekaterina Alexandrova (72 WTA)

 Citește și:

SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN // Coșmar cu repetiție? Simona Halep și-a aflat traseul de la Australian Open » Darren Cahill: "Adversara poate bate pe oricine"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează