SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

VIDEO Jessica Pegula este prima finalistă la Turneul Campioanelor. Rezumatul victoriei „furtunoase” + Moment inedit cu Coco Gauff

Jessica Pegula, în timpul întreruperilor din meciul cu Coco Gauff // foto: Imago Images
Jessica Pegula, în timpul întreruperilor din meciul cu Coco Gauff // foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 05 noiembrie 2023 19:20 / Actualizat duminica, 05 noiembrie 2023 19:29

Jessica Pegula (29 de ani, locul 5 WTA) este prima finalistă a Turneului Campioanelor, după ce a învins-o în două seturi, 6-2, 6-1, pe conaționala Coco Gauff (19 ani, #3 WTA). Meciul a fost întrerupt în câteva rânduri din cauza vremii din Cancun, unde ploua și vântul sufla puternic. 

Jessica Pegula este prima finalistă la Cancun și va lupta pentru a cuceri Turneul Campioanelor, ceea ce ar reprezenta cea mai mare performanță a carierei.

Pegula a avut nevoie de o singură oră de joc pentru a trece de Coco Gauff, care i-a făcut față doar în primele câteva game-uri. A fost 2-2 în primul set, apoi Gauff a mai câștigat un singur game până la finalul meciului.

Rezumatul VIDEO al partidei Jessica Pegula - Coco Gauff

Coco a clacat în momentele-cheie, elocvente fiind statisticile partidei: 4 duble greșeli și 22 de erori neforțate, față de numai o dublă greșeală și 10 erori neforțate în dreptul Jessicăi.

Pegula a fost mai precisă și în ofensivă, cu 10-9 raportul loviturilor câștigătoare.

În finală, Pegula va înfrunta câștigătoarea meciului Iga Swiatek - Aryna Sabalenka. Duelul a fost întrerupt la scorul de 2-1 în primul set în favoarea polonezei, de vină fiind furtuna de la Cancun.

VIDEO: vântul i-a stricat umbrela lui Coco Gauff

Condițiile meteorologice nu au fost ideale nici pe parcursul confruntării dintre Pegula și Gauff, întreruptă ocazional din cauza ploii, răstimpuri în care cele două jucătoare se acopereau cu prosoapele și păturile avute la îndemână. 

La un moment dat, Coco și-a deschis umbrela în timp ce se așezase pe bancă, dar vântul puternic i-a distrus-o. Mai jos, video cu momentul.

Mai multe știri din tenis:

Novak Djokovic, de nebătut la Paris! » A ajuns la 40 de titluri Masters 1000, record absolut, într-un sezon în care a pierdut numai 5 meciuri

Martina Navratilova cere schimbări mari în WTA: „Poate este timpul pentru un nou lider” + „Cum să ajungi la Cancun în sezonul ploios!?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează