SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Kim Clijsters, declarație fără echivoc despre colaborarea cu Sorana Cîrstea: "Dacă asta a apărut în presă, atunci e greșit!"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 10 iulie 2018 08:55

Kim Clijsters (35 de ani) afirmă că nu dorește să devină antrenorul personal al niciunei jucătoare din circuit, iar colaborarea cu Sorana Cîrstea este în stadiul de test.

După victoria din primul tur de la Wimbledon în fața Magdalenei Rybarikova, locul 19 WTA, scor 7-5, 6-3, Sorana Cîrstea (28 de ani, 51 WTA) a anunțat o colaborare cu Kim Clijsters. Vezi detalii AICI.

Cvadrupla campioană de Mare Șlem a nuanțat astăzi lucrurile într-un interviu acordat celor de la WTA Insider.

"Am discutat cu managerul ei și cu directorul academiei dacă o putem ajuta. Este un mic trial, o probă. Am discutat cu ea cu câteva zile înainte de startul Wimbledon, i-am trimis un antrenor de la Academia noastră. Nu am intenția de a antrena jucătorul 1 la 1, de a merge cu el peste tot. Dacă asta a apărut în presă, atunci e greșit", a declarat Clijsters.

Academia Kim Clijsters

Kim Clijsters deține o academie de tenis în orașul Bree, Belgia. Recunoscută drept una dintre cele mai spectaculoase jucătoare din istoria modernă, Kim nu a pregătit oficial niciun jucător după retragere, oferind însă sfaturi prețioase celor care aleg să se pregătească la baza ei. Printre numele importante se numără Elise Mertens și Yanina Wickmayer.

"Ador să fiu implicată în tenis. De asta am construit academia și am revenit în fenomen. Simt că pot oferi multe și în același timp să mă distrez. Nu am secrete, nu am nimic de ascuns. Poate alte jucătoare de top par inabordabile, dar eu nu vreau să fiu așa. Vreau să împărtășesc totul.

Elise Mertens a reușit lucruri incredibile de când lucrăm împreună la academie. Când are nevoie de mine, sunt acolo. Putem discuta oricând, nu trebuie să merg neapărat după ea în turnee. Și-a schimbat radical stilul. Era eminamente defensivă, acum variază mult mai mult. Nu mai stă atât de mult în spatele terenului", a declarat Clijsters.

4titluri de Mare Șlem are Kim Clijsters în palmares (Australian Open 2011 și US Open 2005, 2009, 2011)

Vezi și: Multipla campioană de Grand Slam s-a dat cu capul de masă și a acuzat-o pe Halep de lipsă de profesionalism: "Nu poți spune așa ceva!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
gtwhite
gtwhite  •  11 Iulie 2018, 09:33

Este destul de greu sa scriți corect in limba română! Eroare gramaticală GSP: Cvatrupla campioană de Mare Șlem!! Nu se zice corect cvatrupla, ci conform DEX si DOOM, se spune cvadrupla. Corectați erorile! Și mai semnați și voi articolele!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează