SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Fraza care a motivat-o pe Leylah Fernandez să ajungă în top: „În fiecare zi am acele cuvinte în cap”

Leylah Fernandez // foto: Imago
Leylah Fernandez // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 septembrie 2021 17:05 / Actualizat vineri, 10 septembrie 2021 18:00

Leylah Fernandez (19 ani, locul 73 WTA), finalistă în mod surprinzător la US Open, a dezvăluit care este fraza ce a împins-o să ajungă la cel mai înalt nivel în tenis.

Sâmbătă, începând cu ora 23:00 în România, Leylah Fernandez va lupta pentru a câștiga US Open cu jucătoarea britanică Emma Răducanu. În drumul spre finală, canadianca Leylah Fernandez a eliminat nume foarte grele de pe tablou, precum Naomi Osaka, Elina Svitolina, Aryna Sabalenka sau Angelique Kerber. 

În penultimul act al competiției a trecut de Aryna Sabalenka în 3 seturi, 7-6 (3), 4-6, 6-4, iar după meci a dezvăluit care este fraza ce a motivat-o să ajungă la cel mai înalt nivel în tenis.

Fraza care a motivat-o pe Leylah Fernandez să ajungă la cel mai înalt nivel în tenis 

Un profesor mi-a spus să nu mai joc tenis, că noi voi reuși niciodată, să mă concentrez pe școală. Mă bucur că mi-a spus asta pentru că în fiecare zi am acea frază în cap, în timp ce gândesc: «Voi continua, voi trage tare și îi voi demonstra că voi obține tot ce am visat»”, a dezvăluit Fernandez, citată de WTA Insider.

Leylah Fernandez vs. Emma Răducanu, finala US Open 

Atât Leylah, cât și Emma Răducanu vin din circuitul de juniori, acolo unde s-au întâlnit o singură dată, la Wimbledon 2018, cu Leylah în postura de campioană la Roland Garros. S-a impus Emma Răducanu, scor 6-2, 6-4. Învingătoarea va câștiga un premiu de 2,5 milioane de dolari, în timp ce învinsa se va mulțumi cu „doar” 1,25 milioane de dolari.

Evoluțiile canadiancei de la US Open au impresionat-o profund pe Simona Halep. La revenirea în România după turneul de la Flushing Meadows, fostul lider mondial a spus: „Fernandez mi se pare o jucătoare completă și foarte rapidă”.

Citește mai multe știri din tenis: 

„Ne-am mutat de la Serena Williams la Emma Răducanu și Leylah Fernandez” » Mats Wilander, analiză de senzație: „IQ de tenis peste Ostapenko”

Reacția presei internaționale după calificarea Emmei Răducanu în finala de la US Open 2021: „Ne-a luat răsuflarea”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează