SPORTURI  »  TENIS  »  WTA CINCINNATI

Monica Niculescu, eliminată în turul doi de la Cincinnati

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 august 2010 00:00

Monica Niculescu a ratat calificarea în turul trei al turneului de Masters de la Cincinnati, turneu dotat cu premii în valoare de două milioane de dolari.

 

Românca, venită din calificări, a fost învinsă în turul doi, cu scorul de 6-0, 6-1, de sportiva italiană Flavia Pennetta, locul 18 WTA şi a unsprezecea favorită, după doar o oră de joc. Din cauza ploii meciul a fost întrerupt din cauza ploii la scorul de 6-0 în favoarea italiencei. Românca va primi 10.725 de dolari şi 70 de puncte WTA pentru accederea pînă în turul doi.

Monica Niculescu, împreună cu Sania Mirza (India) sînt prezente pe tabloul de dublu al competiţiei. Cele două sînt calificate în turul doi, unde vor juca împotriva favoritelor cinci, Vania King/Yaroslava Shvedova.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
costinhao
costinhao  •  12 August 2010, 17:46

@marrmarv asta e denumirea corecta si completa a turneului: "2010 Western & Southern Financial Group Masters" pt barbati si "Western & Southern Financial Group Women's Open" pt femei. Sanatate!

marrmarv
marrmarv  •  12 August 2010, 10:20

De asemenea, daca te oferi sa cauti online, sa observi ca WTA Premier Tournaments este o categorie care cuprinde cele 3 tipuri: Mandatory, 5 si simplu. Cauta acum pe google si o sa observi la ce ma refer. Mult noroc.

marrmarv
marrmarv  •  12 August 2010, 10:19

Turneul Premier5 de la Cincinatti este denumirea corecta.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează