SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Novak Djokovic, prima victorie după aproape două luni

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 aprilie 2022 21:50 / Actualizat miercuri, 20 aprilie 2022 21:54

Novak Djokovic (34 ani, 1 ATP) l-a învins pe Laslo Djere (26 ani, 50 ATP), scor 2-6, 7-6 (6), 7-6 (4) și s-a calificat în sferturile de finală ale turneului ATP 250 de la Belgrad.

Novak Djokovic a intrat direct în turul doi la turneul de acasă și a reușit să câștige primul său meci după aproape două luni. Din 23 februarie nu mai câștigase liderul mondial o partidă, atunci când trecea de Khachanov la Dubai, scor 6-3, 7-6 (2).

Cine e noul investitor din Liga 1, despre care GSP a dezvăluit că l-a ofertat pe Ilie Dumitrescu: „Imi place ideea, sunt hotărât!”
OFERTĂ
Cine e noul investitor din Liga 1, despre care GSP a dezvăluit că l-a ofertat pe Ilie Dumitrescu: „Imi place ideea, sunt hotărât!”

Novak Djokovic s -a calificat în sferturile de finală la ATP 250 Belgrad

Nole nu a început deloc bine și a pierdut primul game al meciului chiar pe propriul serviciu. Ulterior, Djokovic nu a mai reușit să revină în set, iar Djere a izbutit un nou break, câștigând autoritar primul act al întâlnirii, scor 6-2.

Setul al doilea a fost mult mai echilibrat. Nole și-a intrat în ritm și a mers cap la cap cu adversarul său până în tie-break. Acolo însă, Djokovic a demonstrat din nou cât de bine știe să gestioneze momentele tensionate. A rezistat presiunii și a trimis meciul în „decisiv”, după 7-6 (6) în actul secund.

Setul al treilea a fost la fel de tensionat, cei doi jucători având nevoie din nou de prelungiri. Tot Djokovic a avut câștig de cauză, fiind mai inspirat în momentele importante. Astfel, după 3 ore și 24 de minute, tabela indica 2-6, 7-6 (6), 7-6 (4) în favoarea liderului ATP.

În sferturile de finală de la Belgrad, Djokovic îl va întâlni pe Miomir Kecmanovic (22 ani, 38 ATP).

20de titluri de Grand Slam are în palmares Novak Djokovic

Citește și alte știri din tenis: 

Conducerea ATP atacă interdicția pusă rușilor la Wimbledon 2022: „Discriminare! Decizie nedreaptă”

VIDEO S-a întors! Bianca Andreescu, victorie la primul meci după pauza de 6 luni

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează