SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Novak Djokovic - Daniil Medvedev, finala de la Australian Open. Rusul nu i-a dat nicio șansă lui Stefanos Tsitsipas

Daniil Medvedev a ajuns la 20 de victorii consecutive în circuit, 11 împotriva jucătorilor de top 10 ATP! foto: Imago
Daniil Medvedev a ajuns la 20 de victorii consecutive în circuit, 11 împotriva jucătorilor de top 10 ATP! foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 februarie 2021 13:09 / Actualizat vineri, 19 februarie 2021 13:09

Sârbul Novak Djokovic (33 de ani și nr. 1 ATP) și rusul Daniil Medvedev (25 de ani și nr. 3 ATP) vor juca finala masculină de la Australian Open, duminică, în direct pe Eurosport. 

Într-o semifinală electriantă disputată contra grecului Stefanos Tsitsipas, Medvedev a jucat din nou extraordinar și a reușit să se impună, în 3 seturi, 6-4, 6-2, 7-5, în ciuda faptului că tribunele au fost de partea grecului. Rusul a ajuns la 20 de victorii consecutive în circuit, 11 împotriva jucătorilor de top 10 ATP! „Muncesc foarte mult, sunt fericit pentru ceea ce joc”, a explicat Medvedev la finalul meciului cu grecul care l-a scos în sferturi pe Nadal

Medvedev joacă cea de-a doua sa finală din carieră, după US Open 2019, când a pierdut în 5 seturi împotriva lui Nadal. Ca și în semifinale, finala se va disputa cu tribunele aproape pline. 

Novak Djokovic vrea trofeul cu numărul 9 la Australian Open 

Novak Djokovici a câștigat autoritar semifinala cu Aslan Karațev, 114 ATP, rusul venit din calificări care a dus surpriza până în fazele avansate ale turneului australian. A fost 6-3, 6-4, 6-2 pentru liderul mondial, care va lupta duminică pentru al 9-lea trofeu al său la Melbourne. „Cred că a fost ziua în care m-am simțit cel mai bine pe teren, atât fizic, cât și mental", a spus sârbul, accidentat de câteva zile la mușchii abdominali. „Sunt mulțumit cu acest nivel de joc, cu atât mai mult cu cât vine la momentul potrivit, înaintea unei finale de Grand Slam", a apreciat el.

Citește și alte știri din tenis: 

Imperiul financiar Naomi Osaka » Lecția predată de japoneză superstarurilor Serena Williams și Maria Sharapova: „Sunt 3 zone pe care le atinge”

Hohote de râs la Australian Open! Ce mesaj a scris Naomi Osaka pe camera de filmat, după victoria cu Serena Williams

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ioan1964
ioan1964  •  20 Februarie 2021, 19:28

Pe croitoru nu-l mai spuport de cand la jignit pe MISTER POPA la Timisoara! Aduce-ti VICTORIA in memoria lui nea POPICA! HAIDE UTA,una dintre cele 2 Campioanele ale Provinciei!

catalin.palcu
catalin.palcu  •  20 Februarie 2021, 07:34

'electrianta'???

Vezi toate comentariile (2)
Comentează