SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Novak Djokovic își va putea apăra titlul la Roland Garros! Decizia anunțată de autoritățile franceze

Novak Djokovic // Foto: Imago
Novak Djokovic // Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 03 martie 2022 16:28 / Actualizat joi, 03 martie 2022 16:58

Franța va renunța la necesitatea certificatului de vaccinare pentru accesul în unitățile sportive, începând de luni, 14 martie. Astfel, Novak Djokovic (34 de ani, 2 ATP), nevaccinat, își va putea apăra titlul cucerit anul trecut la Roland Garros.

Premierul Franței, Jean Castex, a anunțat astăzi renunțarea la certificatul de vaccinare pentru accesul la evenimente sportive, începând cu 14 martie, informează RMC. În urma aceste decizii, Novak Djokovic va putea participa la turneul de Grand Slam de la Roland Garros, care va avea loc în perioada 22 mai - 5 iunie.

A greșit Mutu față de Iosif? „N-am pus presiune! Era normal să vin la meciul cu FCU Craiova”
RAPID
A greșit Mutu față de Iosif? „N-am pus presiune! Era normal să vin la meciul cu FCU Craiova”

Novak Djokovic își va putea apăra titlul la Roland Garros!

După ce i-a fost blocată participarea la Australian Open, deoarece nu este vaccinat împotriva Covid-19, Novak Djokovic începe primește și vești bune.

Pe lângă Roland Garros, sârbul va putea participa și la turneul de la Monte Carlo, din perioada 9-17 aprilie. Mai mult, Marea Britanie pregătește la rândul său o relaxare a restricțiilor provocate de Covid-19, iar organizatorii de la Wimbledon intenționează să permită participarea tuturor jucătorilor, indiferent dacă sunt vaccinați sau nu.

Novak Djokovic s-a despărțit de antrenorul care i-a marcat cariera

Novak Djokovic (34 de ani, 2 ATP) s-a despărțit de antrenorul Marian Vajda (56 de ani), omul care și-a pus cel mai mult amprenta pe cariera sa.

E una dintre cele mai agitate perioade din cariera lui Novak Djokovic. Rămas fără sponsorul Peugeot, sârbul a recurs la o decizie cu implicații și în ceea-l privește pe Marijan Vajda.

E cea de-a doua despărțire dintre Djokovic și Marian Vajda. Sârbul îl concediase și în primăvara lui 2017, reangajându-l apoi în 2018. Cu Vajda în lojă, Djokovic s-a impus de 9 ori la Australian Open, de două ori la Roland Garros, de șase ori la Wimbledon și de 3 ori la US Open, fiind considerat un om decisiv în cariera lui Nole. 

De-a lungul timpului, Djokovic a mai colaborat cu Boris Becker, Andree Agassi sau Radek Stepanek.

Citește și alte știri din tenis:

Ion Țiriac e deranjat de ieșirile lui Ilie Năstase: „Ori îl accepți cum este, ori îl arunci la gunoi. Dar eu la gunoi nu pot să-l arunc ...”

Medvedev răsuflă ușurat! ITF anunță ce măsuri a luat împotriva Rusiei și Belarusului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ripensistu
ripensistu  •  03 Martie 2022, 22:19

O mare nedreptate, Novax nu ar trebui sa mai poata juca vreodata.

122875083644138
Vasile Vasile  •  03 Martie 2022, 17:14

Si de ce-i asa mare ostire chestia asta ?Sa fie sanatos...ca are nevoie!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close