SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2020

Novak Djokovic și propunerea care schimbă RADICAL tenisul: „Nu văd de ce ar trebui să ne mai bazăm pe ei”

Novak Djokovic. foto: Guliver/Getty Images
Novak Djokovic. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 octombrie 2020 12:06 / Actualizat duminica, 04 octombrie 2020 13:30

Novak Djokovic (33 de ani, 1 ATP) a susținut într-o declarație oferită la Roland Garros că tenisul ar trebui să renunțe la arbitrii de linie. Declarația sârbului vine la nici o lună după ce a fost descalificat de la US Open, după ce a lovit neintenționat o arbitră de linie cu mingea în gât. 

Tehnologia este atât de avansată acum, încât nu văd de ce ar trebui să ne mai bazăm pe arbitrii de linie pe teren. Nu văd de ce arbitrii de linie nu pot fi înlocuiți. 

Poate îmi puteţi spune dacă există vreun motiv pentru care trebuie să-i păstrăm, în afară de tradiţia acestui sport”, a declarat Novak Djokovic, cel care sâmbătă a obținut calificarea în optimile de finală de la Roland Garros.

Novak Djokovic, descalificat de la US Open 2020

În meciul disputat contra lui Pablo Carreno Busta, la scorul de 6-5 în favoarea ibericului, Novak Djokovic (33 de ani, 1 ATP) a aruncat nervos o minge spre linia de fund, frustrat că Busta a reușit să-i facă break. Mingea a lovit în gât unul dintre arbitrii de linie, iar oficialii au luat decizia de a-l descalifica pe sârb. Arbitra lovită de minge a căzut la pământ și nu a mai putut respira timp de câteva secunde.

Citește și alte știri din tenis: 

Cea mai frumoasă poveste de la Roland Garros » Sebastian, fiul marelui Petr Korda, își întâlnește idolul în optimi: „Îl iubesc pe Nadal! Mi-am botezat pisica după numele lui”

Simona Halep și restul lumii » Ana Ivanovic, cuvinte superbe despre jucătoarea noastră: „Mizez pe ea pentru coroana turneului”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
10216128479583921
Gabi Constantinescu  •  04 Octombrie 2020, 16:47

Castiga si ei un ban, la asta nu te-ai gandit? Nu vreau sa te jignesc dar atitudinea ta, Nole, este o dovada crasa de ignoranta. Imi pare rau pentru ca te simpatizam.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează