SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Paula Badosa, exasperată în meciul cu Ana Bogdan: „Nu știam ce să mai fac”

Paula Badosa. Sursă foto: Imago Images +7   FOTO
Paula Badosa. Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 iunie 2021 12:08 / Actualizat sambata, 05 iunie 2021 13:09

Ana Bogdan (28 de ani, 102 WTA) a fost învinsă de Paula Badosa (23 de ani, 35 WTA), scor 6-2, 6-7(4), 4-6, în turul 3 de la Roland Garros, la capătul unui meci foarte apreciat.

Finalul meciului de vineri seara a găsit-o epuizată pe Paula Badosa, una dintre jucătoarele în formă din circuitul feminin. Iberica i-a dat credit româncei, fiind impresionată de nivelul arătat în meci de Ana Bogdan.

Paula Badosa: „Ana Bogdan a jucat la un nivel extraordinar” 

„Adversara mea a jucat la un nivel extraordinar. Într-un anumit punct al meciului, nu știam ce să fac. Mi-am propus doar să mențin și eu acel nivel și să continui să lupt până în ultimul moment. 

Uneori, când oponenta ta joacă într-o asemenea manieră, ai doar opțiunea de a continua să lupți. Asta am făcut”, a spus Badosa, conform WTA Insider. 

În faza optimilor de finală, Badosa o va înfrunta pe Marketa Vondrousova (21 WTA), care a învins-o în turul III pe Polona Hercog (73 WTA), scor 6-3, 6-3.

Ana Bogdan, performanță remarcabilă la Roland Garros 

Ana Bogdan a profitat de retragerea lui Naomi Osaka și s-a calificat direct în turul 3 la Roland Garros. Sportiva din România tocmai și-a egalat cea mai bună performanță la un turneu de Mare Șlem. La Australian Open 2018 mai ajungea până în turul 3.

FOTO Imagini spectaculoase din meciul Ana Bogdan - Paula Badosa

FOTO: Guliver/Getty Images
FOTO: Guliver/Getty Images
FOTO: Guliver/Getty Images
FOTO: Guliver/Getty Images
FOTO: Guliver/Getty Images
+3 FOTO

VIDEO  Rezumatul zilei #6 de la Roland Garros

Citește și alte știri din tenis:

Reacții fantastice după o partidă intensă: „Bogdan - Badosa, probabil cel mai bun meci de la Roland Garros 2021 până acum!”

Sorana Cîrstea și cei 4 factori care au dus la transformarea din 2021: „Câteva aspecte o ajută în acest moment”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează