SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

Petra Kvitova o vede pe Simona Halep drept marea rivală de la Madrid: „E grozavă pe zgură!”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 06 mai 2019 22:43

Petra Kvitova (2 WTA) o vede pe Simona Halep (3 WTA) principala contracandidată la câștigarea trofeului de la Madrid. Cehoaica o amintește și pe Sorana Cîrstea (93 WTA) pe lista jucătoarele periculoase.

  • Simona Halep joacă în turul secund de la Madrid împotriva britanicei Johanna Konta. Meciul e primul de pe arena centrală, de la ora 13:00;
  • Petra Kvitova va juca în turul trei contra câștigătoarei din duelul Sorana Cîrstea - Caroline Garcia.

Pe zgură cred că Simona este o jucătoare grozavă. În acest moment, Naomi Osaka poate juca la nivel înalt pe toate suprafețele, iar Kiki Bertens e mereu periculoasă pe această suprafață.

Și următoarea mea adversară, indiferent că va fi Sorana Cîrstea sau Garcia, e redutabilă pe zgură”, a declarat Kvitova, conform WTA Insider.

5 titluriau Halep și Kvitova împreună la Madrid

Vezi și: 

Antrenorul anului 2018 anunță o nouă „bestie” pe care va trebui să o înfrunte Simona Halep: „Nu aș lucra cu cineva dacă n-ar putea ajunge cea mai bună!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
mikidiki
mikidiki  •  07 Mai 2019, 08:04
Postat de mikidiki pe 07 Mai 2019, 08:02

tiylu corect era Kvitova se yeme de Tiri:))

*greselile au fost strecurate intentionat ptr a nu fi cenzurat!

mikidiki
mikidiki  •  07 Mai 2019, 08:02

tiylu corect era Kvitova se yeme de Tiri:))

zinzir
zinzir  •  07 Mai 2019, 01:20
Postat de thiem pe 07 Mai 2019, 00:03

Stai linistita, imi pare rau de incidentul cu hotul, dar cand o sa ajungi tu cu adevarat in turneele importante nu vei face nimic! Kvitova e buna doar la turneele in sala si cele mai mici, plus iarba mai ales. Altundeva, n-are nici macar o finala de Slam.. Madridul norocul ei e ca are acoperis si conditiile sunt mai apropiate de sala!

Tu ai textul asta salvat si faci copy-paste, ca l-am mai citit si pe alte articole.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează