SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Prima reacție a Simonei Halep după victoria uriașă cu Svitolina: "La 5-2 am crezut că am pierdut" » Dezvăluie cum a reușit să revină

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 iunie 2017 17:31

Simona Halep, locul 4 WTA, s-a calificat dramatic în semifinalele turneului de la Roland Garros, după ce a trecut de Elina Svitolina, locul 6 WTA, scor 3-6, 7-6, 6-0. Va juca în semifinale cu Karolina Pliskova, locul 3 WTA. Meciul Halep - Pliskova de mâine va fi al doilea pe arena "Philippe Chatrier". Prima semifinală, Ostapenko - Bacsinszky, se va juca de la ora României 16.

După meciul din "sferturi", românca a vorbit despre cum a reușit să întoarcă meciul în setul doi, când Svitolina a condus cu 5-2 și cum a salvat o minge de meci în tie-break.

"Nu știu cum am revenit, dar sunt fericită că am făcut-o. Am jucat contra unei adversare foarte puternice, care a jucat foarte bine în primul set. A trimis mingea mereu pe linie, iar fileul a fost de partea ei.

Sunt fericită că am revenit și am câștigat. În setul doi am schimbat ritmul. Am încercat să îi pun probleme. Nu credeam că pot recupera. La 5-2 am crezut că am pierdut meciul, dar am încercat să dau totul pe teren. Am fost relaxată și asta m-a ajutat.

Meciul de azi nu a fost ca cel de la Roma (n.r. pierdut de Halep în finala turneului cu Svitolina). Ea a jucat mai repede azi. A schimbat strategia, a fost mai agresivă. Eu am încercat să schimb ritmul și am înălțat mingea și s-o plimb pe tot terenul", a spus Simona Halep la Eurosport.

Vezi și:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  07 Iunie 2017, 21:07

eu retin ca era 3-6 si 1-5. de acolo a inceput revenirea.

10207098281975469
Constantin Savescu  •  07 Iunie 2017, 19:47

Simona ar trebui sa stie ca un game are cel putin 4 puncte si cel mult ... Un set are cel putin 6 "game"-uri si cel mult ... Si un meci are cel putin 2 set-uri si cel mult 3 ! Se pare ca astazi chiar a stiut ! Bravo Simona ! Sper sa joci si sa castigi finala ! Succes !

mplttev
mplttev  •  07 Iunie 2017, 19:08
Postat de John Milne pe 07 Iunie 2017, 18:53

*** . Stergeti ba comentariul . Tolo unde esti ?

Lasă să fie și câte unu din ăsta, să avem pe cine înjura :))

Vezi toate comentariile (19)
Comentează