SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Rafael Nadal, la vederea lacrimilor lui Naomi Osaka: „La câți bani facem, ar trebui să suportăm criticile”

Naomi Osaka/ foto: Imago
Naomi Osaka/ foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 15 martie 2022 12:15 / Actualizat marti, 15 martie 2022 13:30

Naomi Osaka (24 de ani, 78 WTA) a izbucnit în lacrimi la Indian Wells, după ce un fan din tribune a jignit-o în timpul meciului cu Veronica Kudermetova (24 de ani, 24 WTA), 0-6, 4-6. Rafael Nadal (35 de ani, 4 ATP), consideră că jucătorii de tenis ar trebui să fie mai rezistenți la critici, deoarece duc o viață privilegiată.

Osaka a fost jignită de un fan în timpul meciului din turul secund de la Indian Wells. Fostul lider mondial a încercat să își facă dreptate, a cerut microfonul arbitrului de scaun pentru a transmite un mesaj, dar a fost refuzată. În acel moment, Naomi a izbucnit în lacrimi.

Încă un fost internațional român șochează: „Poate vine nenea Putin și ne scapă de mizeriile din fotbalul nostru”
DERAPAJ
Încă un fost internațional român șochează: „Poate vine nenea Putin și ne scapă de mizeriile din fotbalul nostru”

Rafael Nadal, mesaj pentru Naomi Osaka: „Îmi pare rău pentru ea, dar se întâmplă în viața reală”

„În viața reală, aceste lucruri se întâmplă. Îmi pare rău pentru ea. În opinia mea, noi, jucătorii de tenis, avem o viață grozavă. Suntem foarte norocoși, pentru că putem să ne bucurăm de niște experiențe grozave. Datorită acestei vieți, facem mulți bani.

Chiar dacă e teribil să auzi critici, trebuie să fim pregătiți. Trebuie să rezistăm acestor lucruri, deoarece viața noastră este expusă lumii. În același timp, trebuie să recunoaștem că sunt și foarte mulți care ne plac, iar când suntem criticați, trebuie să acceptăm și să mergem mai departe.

O înțeleg pe Naomi, a suferit mult din cauza acestor probleme de ordin mental. Îi doresc să treacă cu bine peste aceste probleme. În viață, nimic nu este perfect. Trebuie să fim pregătiți pentru orice”, a spus Rafael Nadal, potrivit Tenis365.

Citește și:

SIMONA HALEP - SORANA CÎRSTEA. 4 voci din tenis prefațează duelul 100% românesc de la Indian Wells: „E pentru prima oară când Halep nu pornește mare favorită”

Medvedev a clacat sub presiune și e OUT de la Indian Wells » Novak Djokovic revine pe locul 1 mondial

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
1319238838149008
Serban Radu  •  15 Martie 2022, 17:15

Informatia nu este corecta .Osaka a primit microfonul dar nu a fost in stare sa spuna ceva concret .Nadal are dreptate .Ieri a intrat in hora si Azarenka .Tenisul nu este sport de mironosite !

leu.mr
leu.mr  •  15 Martie 2022, 16:30

Ai grija Nadal ce spui, dictatura feminista vegheaza !

rav410wrc
rav410wrc  •  15 Martie 2022, 14:07

Bravo Rafa !! In sfarsit cineva, din lumea asta banoasa a tenisului, care pune punctul pe "i" ... Pai nu i-ar fi putin jena, lui Naomi, sa se victimizeze tot timpul si sa se dea cu "fundul de pamant", cand ea castiga cateva zeci de milioane de dolari pe an, neprestand nici un serviciu si doar pozand in diverse reclame, pt societatea asta de consum in care traim :((

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close