SPORTURI  »  TENIS  »  PARTENERIAT

Roger Federer is On! Elvețianul e investitor, designer și imaginea firmei care trebuie să se lupte cu GIGANȚII Nike, Adidas sau Puma

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 noiembrie 2019 22:13

Elvețianul Roger Federer, 38 de ani, a devenit investitor și a cumpărat o firmă de pantofi sport, On, dorind să rivalizeze cu Nike și Adidas. 

Federer a anunțat în New York Times că este investitor, designer și imaginea firmei On, o companie de pantofi sport din Elveția. 

Roger a postat și pe Instagram un video în care aleargă prin Central Park, din New York.  Se pare că cele două părți lucrează la parteneriat de mai mult timp, dar anunțul a fost făcut abia acum.

„Era imposibil să ignor acești pantofi sport. Toată lumea îi are, lumea de pe stradă, prietenii și soția mea”, a spus Roger Federer, care a anunțat că a investit o suma serioasă în proiect, fără să dezvăluie exact cifra. 

Federer, câștigător a 20 de Grand Slam-uri, a oprit colaborarea cu Nike în 2018 și a semnat cu Uniqlo. De atunci, Federer a purtat doar pantofi sport ai firmei americane, dar e de așteptat ca din 2019 să treacă la firma elvețiană. 

30.000.000 de europrimește Roger Federer pe an de la Uniqlo. Contractul e valabil 10 ani

Citește și:

Simona Halep, despre dialogurile dure cu Țiriac: „Nu face asta de obicei”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează