SPORTURI  »  TENIS  »  ROGERS CUP

ROGERS CUP // Simona Halep și-a aflat adversara din turul II de la Toronto: campioana de la Wimbledon o înfruntă pe Jennifer Brady, jucătoare venită din calificări

Simona Halep e campioană en-titre la Rogers Cup // foto: Reuters
Simona Halep e campioană en-titre la Rogers Cup // foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 05 august 2019 19:16

Simona Halep (27 de ani, 7 WTA) și-a aflat în această seară adversara din turul II al turneului Premier 5 de la Rogers Cup, unde e campioană en-titre. Românca o va înfrunta pe amaricanca Jennifer Brady (24 de ani, 76 WTA). 

  •   Simona Halep - Jennifer Brady, prima reprezentație a campioanei noastre după succesul de la Wimbledon, se va juca miercuri, la o oră ce va fi anunțată ulteiror

În turul inaugural, Brady a învins-o fără emoții pe franțuzoaica Kristina Mladenovic (26 de ani, 50 WTA), scor 6-1, 6-2, după un meci care a durat o oră și 5 minute.

Halep și Jennifer Brady nu s-au mai întâlnit niciodată în circuit, duelul din turul II din Canada urmând să consemneze o premieră.

Jennifer Brady // foto: Guliver/Getty Images

Halep, înscrisă și în competiția de dublu 

Simona Halep va face echipă în proba de dublu cu Leylah Annie Fernandez, o jucătoare de 16 ani din Franța. Primul meci pe care cele două îl vor juca în proba de dublu va avea loc marți, în turul 1, contra cuplului format din Kveta Peschke (Cehia) și Nicole Melichar (SUA), favoritele numărul 7 în proba de dublu.

Vezi și:

Serena Williams, răspuns sec pentru jurnaliștii canadieni despre finala cu Simona Halep de la Wimbledon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
crapcaras
crapcaras  •  06 August 2019, 05:53

Leylah Annie Fernandez e canadianca toata ziua. Din nou un articol neinformat...Cine naiba va da voua salarii fratilor ? V-as da afara pe capete, lasati pe altii sa faca jurnalism.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează