SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2019

ROLAND GARROS 2019 // Marius Copil a fost eliminat în primul tur de francezul Benoit Paire

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 27 mai 2019 21:26

Marius Copil (83 ATP) a fost eliminat de francezul Benoit Paire (38 ATP) în primul tur de la Roland Garros, scor 4-6, 7-6(5), 0-6, 1-6.

Copil nu a trecut nici la a treia participare de primul tur al turneului de la Paris. A avut și ghinionul să dea peste un adversar în formă, cu două trofee în acest sezon de zgură, ultimul chiar în week-end-ul recent încheiat, la Lyon.

Reluarea colaborării dintre Marius Copil și Andrei Pavel mai are astfel nevoie de timp pentru produce rezultatele scontante. Românul rămâne cu un singur succes în acest sezon de zgură.

Benoit Paire va juca în turul secund împotriva conaționalului Pierre-Hugues-Herbert ( 43 ATP), câștigătorul unui adevărat maraton în fața rusului Daniil Medvedev (14 ATP), scor 4-6, 4-6, 6-3, 6-2, 7-5.

Vezi și: 

Buzărnescu, OUT din primul tur » Sorana Cîrstea, victorie dramatică

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
fuller
fuller  •  28 Mai 2019, 02:57

Sper sa isi regaseasca motivatia si ritmul. Azi a jucat foarte slab, cu multe greseli nefortate, si nu a aratat nici o dorinta sa munceasca pe teren. Parca misiunea lui a fost sa ia un set, ca sa arate ce poate, iar dupa aceea nu i-a mai pasat. Aluneca pe topogan un jos daca nu va reusi Andrei Pavel sa il trezeasca. Ma asteptam ca Benoit sa castige, insa nu sa il domine atat de puternic in joc, cu 6-0 6-1 in ultimile doua seturi (dupe ce in ultimul set Benoit isi chemase maseurul din cauza unor dureri la picior).

Vezi toate comentariile (1)
Comentează