SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2019

ROLAND GARROS // Serena Williams are o accidentare serioasă! Anunțul făcut de Patrick Mouratoglou: „Nu e o situație perfectă”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 30 mai 2019 18:15

Serena Williams (37 de ani, 10 WTA) joacă la Roland Garros cu o accidentare dureroasă la genunchi, afirmă antrenorul Patrick Mouratoglou.

Simona Halep - Magda Linette e liveTEXT AICI după ora 19:00!

Serena a avut emoții doar 34 de minute în actuala ediție de pe zgura pariziană, în primul set contra rusoaicei Vitalia Diatchenko (83 WTA). L-a cedat 2-6, apoi a predat o lecție uluitoare de tenis, câștigând 6-1, 6-0. Astăzi, împotriva niponei Kurumi Nara (238 WTA), americanca s-a impus 6-3, 6-2.

„Cred că Serena s-a descurcat onorabil până acum. A avut o accidentare gravă, care a obligat-o să abandoneze la Miami. Recuperarea a durat mult și nu a fost dusă până la capăt. Nu a avut timp suficient să se pregătească pentru un Mare Șlem.

Luând în considerare timpul mic de antrenament, a făcut o treabă excelentă în primele două meciuri. E competitivă și asta mă bucură. A avut emoții mari în primul meci. E sub o presiune constantă. Toată lumea se așteptă ca ea să câștige, să bată record după record.

Genunchiul e în regulă acum. Nu e într-o condiție perfectă, dar situația e sub control. A mai câștigat turnee de Mare Șlem cu accidentări, așa că poate manageria situația. Asta este viața unui sportiv, apar lucruri care nu depind de tine”, a declarat Patrick Mouratoglou, potrivit express.co.uk.

12era cota Serenei Williams la câștigarea Roland Garros înaintea startului competiției. Avea a patra șansă, după Halep, Osaka și Bertens

Serena Williams va juca în șaisprezecimile de finală împotriva compatrioatei Sofia Kenin (35 WTA). Câștigătoarea s-ar putea înfrunta cu Simona Halep în semifinalele Roland Garros.

Vezi și: 

Halep, drum liber până în semifinale! Cele mai bune trei jucătoare de pe „sfertul” ei de tablou au fost eliminate de la Roland Garros

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
1576164249379310
Florin Bălănescu  •  30 Mai 2019, 21:17

Doamne, ce dizgrațioasă creatură poate fi acest domn... Curat zombie!

robotucigas
robotucigas  •  30 Mai 2019, 20:58

Mda! Ca și Simona. Când lua bătaie dădea vina pe o durere. Mai da a dracu durere înainte de pierde nu era?

dinamo_fan
dinamo_fan  •  30 Mai 2019, 20:29

1-2 meciuri si se va retrage

Vezi toate comentariile (10)
Comentează