SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

ROLAND GARROS. Veste extraordinară din Franța! Încă o româncă s-a calificat pe tabloul principal » Adversara din turul I

Alexandra Dulgheru
Alexandra Dulgheru

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 mai 2018 19:53

Alexandra Dulgheru (28 de ani, 160 WTA) a învins-o pe Tamara Korpatsch (23 de ani, 145 WTA) și s-a calificat pe tabloul principal de la Roland Garros.

Dulgheru a început excelent partida. Primul set a fost la discreția româncei, adjudecat cu scorul de 6-1, după doar 28 de minute. Actul secund a avut aceleași coordonate, până la scorul de 4-2 pentru Alexandra. Korpatsch a revenit fantastic și a trimis partida în decisiv.

Dramatismul abia acum și-a făcut apariția. Dulgheru s-a văzut condusă cu două break-uri, scor 5-2. Raliurile au devenit din ce în ce mai lungi. Niciuna dintre jucătoare nu a riscat. Dulgheru a avut nervii mai tari și a împins setul la tie-break, unde a salvat și o minge de meci pe serviciul adversarei.

Alexandra Dulgheru va juca în primul tur de la Roland Garros în fața americancei Cristina McHale.

420 de minute a stat Dulgheru pe teren în cele 3 partide din calificări

România are 6 reprezentante pe tabloul principal de la Roland Garros: Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Sorana Cîrstea, Ana Bogdan și Alexandra Dulgheru. Vezi AICI adversarele româncelor!

Vezi și:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1461177693935533
Sorin Gane  •  25 Mai 2018, 22:25

E - MAI FACE SI EA UN BAN !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează