SPORTURI  »  TENIS  »  DECIZIE

Șarapova va primi mâine verdictul de la TAS » Rusoaica speră la anularea suspendării

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 03 octombrie 2016 20:18

Maria Șarapova s-a adresat Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, cerând ca suspendarea de doi ani pe care o ispășește să îi fie anulată sau măcar diminuată.

Rusoaica de 29 a primit în iunie o suspendare de doi ani din partea Federației Internaționale de Tenis (ITF), după ce a fost depistată pozitiv cu Meldonium la turneul de la Australian Open, la începutul acestui an.

"Am luat prima dată substanța în 2006, am avut mai multe probleme de sănătate în acea perioadă, aveam și un deficit de magneziu. În plus, este un istoric familial de diabet. Am continuat să iau substanța doar pentru că mă menținea sănatoasă", a declarat rusoaica în apărarea sa.

Decizia TAS va fi comunicată mâine, în jurul orei 14.

Meldonium, substanța cu care a fost depistată Sharapova, a devenit interzisă începând cu 1 ianuarie 2016.

(Remus Dinu)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
timm
timm  •  04 Octombrie 2016, 16:24

Ramane suspendata. Veniturile lui WOWmasha sunt in pericol. Moare de foame daca Masha nu joaca. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  04 Octombrie 2016, 11:37

Opinez pentru creerea unui Circuit mondial al utilizatorilor de droguri din orice ratiune ar face-o ! Asadar Sharapova si multi altii ca ea sa lase WTA-ul, ATP-ul fara de ei/ele.

catalynn
catalynn  •  04 Octombrie 2016, 03:40

Daca a adus femeia rețetă cu ce e ea mai proasta decat restul trișorilor?! WADA ar trebui desființată, si lăsați sportivii sa se dopeze cu ce vor si cat vor, macar știm o treaba, o sa fie ca la F1 unde nu căstiga cel mai bun pilot ci cel a cărui echipa tehnica a găsit un gadget care ii da niste cai putere in plus bolidului, aici locul inginerilor fiind luat de chimiști ...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează