SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP A CÂȘTIGAT ROLAND GARROS

SIMONA HALEP A CÂȘTIGAT ROLAND GARROS // Kim Clijsters, impresionată de victoria Simonei Halep de la Roland Garros: "Le-a arătat asta tuturor criticilor!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 iunie 2018 18:41

Simona Halep (1 WTA) este noua deținătoare a titlului de la Roland Garros! Liderul mondial a învins-o în finală pe Sloane Stephens, scor 3-6, 6-4, 6-1, după puțin peste 2 ore de joc, și și-a adjudecat primul trofeu de Mare Șlem al carierei după o revenire fabuloasă!

Belgianca Kim Clijsters (35 de ani), jucătoare de excepție la începutul anilor 2000, a vorbit despre performanța excepțională reușită de Simona Halep și despre presiunea la care Halep va fi supusă după ce depășit bariera primului turneu de Mare Șlem. 

"Au fost momente incredibile pe teren. Simona parcă nu avea brațul liber timp un set și jumătate, probabil se gândea la ce a fost anul trecut în finala cu Ostapenko. Totuși, le-a arătat tuturor criticilor că poate să lupte și să reziste.

Ținea foarte strâns trofeul la piept când răsuna imnul României, probabil și-a dat seama abia atunci de performanța pe care a reușit-o. 

Eu am câștigat primul turneu de Mare Șlem după 4 finale pierdute, mă bucur că Simona a reușit să câștige acum. Ești mai însetat în acest moment, vrei să mai câștigi unul, dar întâi trebuie să te bucuri. Presa nu va mai vorbi despre faptul că nu a câștigat un turneu de Mare Șlem, presa va întreba unde o să-l câștige pe doilea.

Darren Cahill a avut un merit enorm, acest succes al Simonei a fost un efort extraordinar de echipă", a declarat Kim Clijsters, la Eurosport. 

Rezumatul meciului:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează