SPORTURI  »  TENIS  »   SIMONA HALEP A CÂȘTIGAT ROLAND GARROS

SIMONA HALEP A CÂȘTIGAT ROLAND GARROS // Simona Halep dezvăluie momentul care a schimbat finala: "Asta mi-am zis și așa am câștigat! Am putut face mai multe"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 iunie 2018 09:52

Simona Halep, locul 1 WTA, a câștigat primul trofeu de Grand Slam din carieră, impunându-se în finala de la Roland Garros, scor 3-6, 6-4, 6-1 cu Sloane Stephens.

După meci, jucătoarea noastră a dezvăluit care a fost cheia victoriei extraordinare și cum a dominat-o autoritar pe Stephens în final, revenind de la 3-6, 0-2.

"M-am gândit că e greu să câștig, dar nu e nimic. Trebuie doar să joc. Din acel moment am început să câștig game-uri. Am zis că așa am pățit și eu anul trecut, când conduceam cu set și break, dar am pierdut.

M-am gândit că e o șansă să revin și să câștig. Am crezut în asta și m-am relaxat. Am putut să fac mai multe lucruri pe teren. Așa am câștigat. Eram gata de un meci de trei ore, cu raliuri lungi. Când aveam 14 ani am decis să devin jucătoare profesionistă, să mă dedic acestui sport. Din acel moment am visat la aceste momente. Trofeul e greu, frumos, dar mereu am visat să-l ating", a declarat Simona Halep pentru WTA.

GSP a pregătit un site special » Intră pe BravoSimo.ro și transmite un mesaj!

Vezi și:

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
100002473541087
Danut Ognean  •  10 Iunie 2018, 11:46

felicitari si succes mai departe simona!mandru ca sun roman

dinamo_fan
dinamo_fan  •  10 Iunie 2018, 11:07

momentul a fost cand a iesit din datul mingilor pe centru si a inceput sa o joace pe americanca stanga-dreapta. s-a vazut si din avion ca a schimbat tactica si a facut-o foarte bine. era imposibil sa joace in continuare numai pe centru in speranta ca aia va gresi.

satyricon
satyricon  •  10 Iunie 2018, 10:57
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Esti ***. Trebuia sa apara un prost ca tine chiar si in momente de-astea!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează