SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP A CÂȘTIGAT ROLAND GARROS

SIMONA HALEP A CÂȘTIGAT ROLAND GARROS // VIDEO Momentul descătușării! Simona Halep a dezvăluit când și-a dat seama că poate câștiga titlul de la Roland Garros: "Acel punct mi-a dat încredere"

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 iunie 2018 18:03

Simona Halep a fost fabuloasă în setul decisiv din finala turneului de la Roland Garros contra lui Sloane Stephens. Jucătoarea noastră s-a impus cu 3-6, 6-4, 6-1.

La scorul de 3-0 și avantaj pentru jucătoarea noastră, Simona și Sloane au avut un schimb incredibil de mingi finalizat cu câștigarea punctului de către Halep. Reușita i-a permis jucătoarei noastre să se distanțeze la 4-0 în setul 3 și să aibă drum liber spre câștigarea primului titlu de Grand Slam din carieră.

"Mi-am spus că va fi greu să repet o nouă finală, dar nu m-am oprit din muncă, nu m-am oprit din a crede în asta și iată că azi am disputat o nouă finală. Când eram la un break în spate știam că la fel am pierdut și anul trecut. Dar acum știam că pot întoarce meciul.

Nu m-am gândit că meciul e terminat, deși eram condusă. Am câștigat multă încredere la scorul 3-0, când a fost o minge incredibilă. Am avut emoții teribile în ultimul game, nu mai puteam respira, dar știam că e normal", a declarat Simona Halep.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close