SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAŢII

Simona Halep a revenit în ţară » Cum explică eşecul de la Roland Garros şi ce planuri are » "Nu este o tragedie"

Articol de GSP - Publicat joi, 28 mai 2015 19:49

Simona Halep a fost eliminată în turul II la Roland Garros, după ce a fost învinsă de Mirjana Lucici-Baroni, scor 7-5, 6-1.

Românca a revenit astăzi în ţară şi a vorbit despre eliminarea de la turneul de la Paris şi despre următoarele turnee.

"Nu cred că este o mare tragedie că am pierdut cu Baroni. Ea a jucat foarte bine, solid şi agresiv. Eu nu am jucat ce trebuia să joc şi de aceea am pierdut. Oarecum sînt dezamăgită în interiorul meu, dar nu fac o tragedie. Se mai întîmplă şi la sportivele mari. Joc în continuare şi cu siguranţă voi mai cîştiga meciuri în viitor.

Nu ştiu cît voi cădea în clasamentul WTA şi unde mă voi clasa înainte de următorul turneu. Eu nu joc pentru clasament, ci pentru a cîştiga meciuri şi turnee. Acum voi lua o mică pauză şi după aceea voi participa la Birmingham şi la Wimbledon", a spus Simona Halep, potrivit DolceSport.

 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (15)
747123542071761
Doru Boru  •  29 Mai 2015, 11:44

Wozniacki a fost nr.1 si nu a câstigat încă nici un Grand, iar Serena a fost eliminată anul trecut exact ca Simona acum. Oricum Simona nu vă datoreaza niciunuia nimic, iar pe cei care se consideră mai buni ca ea, îi invit în teren să demonstreze. Până atunci, ciocu mic!

catalynn
catalynn  •  29 Mai 2015, 11:11

Tragedie?! Dimpotrivă, e chiar o bucurie! :-)

1581870215401957
Andronic Popovici  •  29 Mai 2015, 11:11

Capu sus Simona ,stiu ca te-am criticat pt. ca a trebuit ,ai meritat ,dar asta nu inseamna ca nu tin la tine ,vreau sa -ti revii cat mai repede sa devii ce-ai fost (in joc) si mai mult decat atat. Succes Simona.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close