SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Simona Halep acuză condiţiile de joc de la Roland Garros: "Nimănui nu-i pasă de jucători. Mingile erau ude!"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 31 mai 2016 18:57

Simona Halep a fost dezamăgită de condiţiile în care s-a disputat meciul său contra Samathei Stosur (6-7, 3-6), din "optimile" de la Roland Garros.

"Nu pot comenta condiţiile. Nu am cuvinte. A fost imposibil să joci, în opinia mea. Şi să joci meciuri de tenis în ploaie mi se pare puţin prea mult. Dar toată lumea a fost în aceeaşi situaţie, iar cea mai puternică a câştigat astăzi", a declarat Halep la conferinţa de presă.

Simona a dezvăluit că a fost aproape de o accidentare, dar că nu a semnalat oficialilor problemele legate de condiţiile de joc, deoarece ştia că nu vor fi luate măsuri.

"Nu am zis nimic, pentru că ştiam că nu am vreo şansă de a schimba ceva. Nimănui nu-i pasă de jucători în opinia mea.

Nu-mi pasă că am pierdut meciul astăzi, dar am fost aproape de a mă accidenta la spate, iar asta este o mare problemă. Dar cum spuneam, nimănui nu-i pasă. Trebuie doar să mergi şi să joci. Terenul nu s-a prezentat în condiţii bune. Mingile erau ude în timpul meciului", a adăugat Simona. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (79)
wowmashha
wowmashha  •  01 Iunie 2016, 12:57
Postat de Ion Ionescu pe 01 Iunie 2016, 08:10

Amice, incep sa cred ca esti balaurul cu alt nick. La ce prapastii scoti din tine, e o minune ca te mai lasa mamica la computer.

:)))))) vrei sa spui ca nu-i adevarat faza cu victor ionita ? mai bolovanule poi este si pe net filmarea cand halep urla ca din gura de reptila la ionita : ,,, mai bate dreacu si tu din palmele alea ,, doamneee cata suferinta a produs aceasta halep . voi sunteti mai ceva ca otevistii lui diaconescu oare si tu ai cautato pe elodia ? :))))))) sau vrei sa spui ca samanta fox stotsur :))) nu a jucat cu aceleasi mingi ude ? ai coborat acu din copac ?

10204444699616941
Ion Ionescu  •  01 Iunie 2016, 08:10
Postat de wowmashha pe 31 Mai 2016, 20:22

Au reusit francezii sa o pacaleasca pe halepoasa.ea a servit cu mingii ude iar samanta cu mingii uscate.:))))))))))) cata bataie de jpc la adresa fanilor ei .ce scuza penibila .adevarul este ca pe ea nu a deranjato deloc mingiile ude.revedeti meciul si constatati ca prima care arunca mingiile copiilor de pe margine inapoi ca semn de nemultumire este samanta .halep habar nu avea de ce samanta da mingiile inapoi .ea se axa pe a se trage de picior .mai facea cate o aplecare .incerca sa para ca este accidentata .apoi si.a dat seama ca faza cu mingiile ar putea fi o scuza buna si a inceput si ea sa refuze din ele.cat de parsiva este .exact ce va ziceam mereu cand pierde altceva sau altcineva este de vina .va dati seama cat de imposto.a.re este daca ea a acuzat ca pierde un meci din cauza ca victor ionita fostul ei coach nu batea din palme.incredibil cat este de mincinoasa.

Amice, incep sa cred ca esti balaurul cu alt nick. La ce prapastii scoti din tine, e o minune ca te mai lasa mamica la computer.

10204444699616941
Ion Ionescu  •  01 Iunie 2016, 08:04
Postat de albanezulvesel pe 01 Iunie 2016, 00:03

'cacare' turnee castigate ..nu are nici unul de doamne ajuta ...tot ce a castigat ea este second hand,cu mingea la perete=))

*** trist, are 12 turnee castigate, intre care 2 premier mandatary. dar ce te poti astepta de la unu' ca tine...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (79)
Comentează