SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

SIMONA HALEP - ALIAKSANDRA SASNOVICH 6-4, 7-5 // FOTO Cum s-a recuperat Simona Halep după calificarea în turul II la Wimbledon

Simona Halep // FOTO: Reuters
Simona Halep // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 01 iulie 2019 17:51

WIMBLEDON 2019 // Simona Halep (27 de ani, 7 WTA) a învins-o în primul tur de la Wimbledon pe bielorusa Aliaksandra Sasnovich (25 de ani, 37 WTA), scor 6-4, 7-5, avansând în turul secund, unde va da peste compatrioata Mihaela Buzărnescu (31 de ani, 47 WTA). 

Halep a avut un meci mult mai greu decât o anticipau calculele hârtiei. Sasnovich a întrebuințat-o pe jucătoarea noastră, care a trebuit să muncească serios pentru a rezolva meciul în minimum de seturi.

La câteva zeci de minute după finalul partidei, Halep a postat pe Instagram Story o fotografie din timpul recuperării. Halep s-a recuperat într-un mini-bazin cu gheață, practică des folosită de sportivi.

Sursă foto: instagram.com/simonahalep

Pe cine susții în meciul Halep - Buzărnescu?

Halep
Buzărnescu

Vezi și:

VIDEO Halep rezistă! Două concluzii și un semn de întrebare după victoria de la Wimbledon

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
observator979
observator979  •  01 Iulie 2019, 18:53

Pe de altă parte, dacă Simona nu se recuperează la timp, măcar poate beneficia Mihaela, care are nevoie de rezultate, dar dacă Simona e 100%, mi-e greu să cred că Mihaela ar putea s-o învingă.

observator979
observator979  •  01 Iulie 2019, 18:50

Am avut emotii dupa ce a alunecat, si cand a ajuns la 2-5 in setul 2 mi-era clar ca a resimtit acea accidentare, dar ma bucur ca a reusit sa se adune si sa remonteze la 7-5! Asta inseamna sa fii o mare jucatoare! Acum sper sa se refaca pentru meciul urmator. Hai Simona!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează