SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2018

SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER // Mats Wilander explică revenirea uluitoare a Simonei Halep: "Așa eram și eu"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 ianuarie 2018 11:10

Simona Halep, locul 1 WTA, s-a calificat în semifinale la Australian Open, după ce a trecut de Karolina Pliskova, locul 6 WTA, scor 6-3, 6-2. Va juca joi, de la ora 07:00, în semifinale, cu Angelique Kerber.

Mats Wilander, de 7 ori câștigător de Grand Slam, a analizat jocul Simonei Halep și a explicat cum a reușit liderul WTA să câștige duelul contra cehoaicei.

"La începutul meciului, Halep a fost șocantă, a făcut multe greșeli. Cred că își zice «Ce naiba se întâmplă?» Era foarte nervoasă. La 3-0 pentru Pliskova a fost un game câștigat cu greu de Simona, care a revenit și a făcut 3-3.

Cred că știu ce se întâmplă cu Simona, așa eram și eu, avem aceeași mentalitate. A început greu, dar cu puțin noroc a egalat. A văzut că scorul e egal, deși a jucat mai slab, și a zis că e momentul să forțeze. A devenit mai agresivă, iar Plsikova a făcut multe greșeli și a început să rateze multe mingi.

Când ești numărul 1 ești acolo pentru că ești constantă. Nu ai un moment bun, crești și nu rămâi la acel nivel", a spus Wilander la Eurosport.

ALTE ARTICOLE DESPRE VICTORIA SIMONEI HALEP CU PLISKOVA:

1. Simona Halep, față-n față cu omul care a dus-o în elita WTA » Cum s-a descurcat împotriva atuului lui Kerber

2.SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA // Liderul mondial merge în semifinale! Fabuloasă! SIMONA HALEP, lecție de tenis împotriva Karolinei Pliskova! 9 gameuri consecutive într-o victorie senzațională!

3. Simona Halep, mai fericită ca niciodată după calificarea în semifinalele AO: "E un secret, nu pot să va spun asta" :)

4. AUSTRALIAN OPEN. Uluitoare! Magnifică! Fabuloasă! Victoria carierei pentru Simona Halep! Și acum ce? 3 întrebări MARI înaintea semifinalei-șoc contra lui Angelique Kerber!

5. SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER // Organizatorii au anunțat ora de start a semifinalei Australian Open! Când se joacă Simona Halep - Angelique Kerber

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează