SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

SIMONA HALEP - GARBINE MUGURUZA // A fost stabilită ora de disputare a semifinalei Halep - Muguruza » Liderul mondial joacă după Rafael Nadal

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 iunie 2018 20:49

Organizatorii turneului de la Roland Garros au anunțat în această seară programul zilei de joi de la Paris, ziua în care Simona Halep va disputa semifinala cu Garbine Muguruza. 

Duelul dintre Halep și Muguruza este programat al doilea pe Arena Philippe Chatrier și nu va începe înainte de ora 16:00. 

Partida dintre cele două va începe după terminarea partidei dintre Rafael Nadal și Diego Schwartzman. Argentinianul i-a luat lui Nadal primul set, 6-4, iar ibericul conduce cu 5-3 în setul secund. Meciul nu s-a terminat azi din cauza precipitațiilor abundente care au căzut azi la Paris. 

Cea de-a doua semifinală, cea dintre Madison Keys și Sloane Stephens, va începe tot pe Chatrier, după terminarea meciului Simonei Halep - Garbine Muguruza. 

Vezi și: CORESPONDENȚĂ DE LA ROLAND GARROS // Simona Halep și-a făcut autocritica după "sfertul" cu Kerber: "Nu așa vreau să joc!"

Muguruza, înaintea înfruntării cu Halep din semifinale: "O să mă bucur rezervat astăzi"

CALCULE: bătălia pentru locul 1 continuă! Ce trebuie să facă Simona Halep pentru a rămâne lider mondial

Halep intră în teritoriul inamicului » 3 detalii care pot influența decisiv semifinala de joi de la Roland Garros

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
976569435687052
Budica Stancu  •  07 Iunie 2018, 10:56

Vreau sa am mai putine emotii ceea ce inseamna ca tin la tine ,sau tin cu tine,deci vreau sa fii puternica si, inspirata cand pui una scurta!E timpul de scurte pentru ca Muguruza e la fel de exacta ca tine de pe linia de fund , asa ca poate fi folosita scurta si slaiceul! IMI PUN SPERANTE CA VA FI BINE! SUCCES!

balauru48
balauru48  •  07 Iunie 2018, 09:07
Postat de lapusneanul pe 06 Iunie 2018, 21:13

frantujii tot frantuji:) stephens si keys au avut astazi zi libera si au fost programate dupa meciul simonei..astia au probleme la mansarda..

Brașoave si romanisme...

rocky2
rocky2  •  07 Iunie 2018, 01:00

Gsp-ule, Nadal e tot lider mondial si are 10 Roland Garoase castigate, asa ca Halepa sa stea la coada!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează